Kompanija "Izrael aerospejs indurstiz" je predstavila model drona-kamikaze "Mini Harpi", koji je predviđen za borbu protiv neprijateljske tehnike.

 119

Grupa naučnika je primijetila kako oko udaljene planete Sunčevog sistema kruži još jedan sićušan mjesec.

vest balkans.aljazeera.net

 40

Vlada Republike Severne Makedonije vodi politiku koja doprinosi učvršćivanju prijateljskih odnosa sa svim svojim susedima, uključujući i sa Republikom Srbijom.

vest b92.net

 25

Na sedmodnevnim vježbama u Hormuškom moreuzu i Omanskom zaljevu će se koristi projektili koji se lansiraju sa podmornica.

vest balkans.aljazeera.net

 4

Slovenski predsjednik se u Briselu sastao s Jean-Claudeom Junckerom i Donaldom Tuskom, jedna od tema bio je spor s Hrvatskom.

vest balkans.aljazeera.net

 3

Partnerka srpske premijerke Ane Brnabić juče je rodila dečaka.

vest b92.net

 3

Unapređujemo pregovore između Srbije i Kosova, kako bismo jednom i za svagda okončali doba balkanskih sukoba, rekla je šefica diplomatije Evropske unije.

 2

Godinu dana nakon ubistva slovačkog novinara Jana Kucijaka, još se ne zna ko je naručio to ubistvo.

vest b92.net

 2

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz jedne srednje škole u kojem se vidi kako jedan od učenika maltretira profesora.

vest b92.net

 2

Izjave Davida Friedmana napali palestinski zvaničnici kao ohrabrivanje širenja naselja na okupiranoj Zapadnoj obali.

vest balkans.aljazeera.net

 1

Protiv bivšeg čelnika fudbalskog kluba Dinamo, Zdravka Mamića podignuta je treća optužnica i to zbog sumnje da je oštetio zagrebački klub za više od 2, 2 miliona evra, sapštilo je ...

vest 021.rs

 1

Francuski list podsjeća da saudijski prestolonasljednik tokom posjete Pakistanu nije osudio Jaish-e-Mohammed, grupu koju Indija krivi za bombaški napad na vojni konvoj u Kašmiru.

vest balkans.aljazeera.net

 1

'Na sastancima u sjedištu Evropske unije niko nije formalno predložio korekciju granice, niti smo čuli da je to tražila Srbija', rekao je kopredsjedavajući tima Kosova za nastavak dijaloga sa Srbijom

 1

Aktivisti u Gdanjsku, gradu u severnoj Poljskoj, srušili su spomenik kontroverznog rimokatoličkog sveštenika Henrika Jankovskog.

vest b92.net

 1

Agencija Standard and Porr's procjenjuje da će se 2019. godine države u svijetu zadužiti za 7.780 milijardi dolara, odnosno 3,2 posto više nego u 2018. godini.

vest balkans.aljazeera.net

 1

Zbog rizika da će Ujedinjeno Kraljevstvo 29. marta napustiti Evropsku uniju bez sporazuma o "razvodu", kompanije Kelog i Mondelez Internešenel prave zalihe proizvoda da bi ...

vest novosti.rs

 1