Starija žena i dvanaestogodišnji dečak povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, rekao je saradnik Hitne pomoći za komunikacije Mirko Lutovac.

 

Starija žena i 12-ogodišnji dečak povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći u Zaplanjskoj ulici u Beogradu.

 

Starija žena i 12-ogodišnji dečak povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, rekao je Tanjugu saradnik Hitne pomoći za komunikacije Mirko Lutovac.

 

Tri osobe, od kojih dvoje pešaka, povređene su u tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu. Kako je Tanjugu rekao saradnik Hitne pomoći za komunikacije Mirko Lutovac, jedna žena (31) povređena je u 02.30 časova u udesu u ulici Gospodara Vučića i prevezena je u Urgentni centar.

 

Starija žena i 12-ogodišnji dečak povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, rekao je Tanjugu saradnik Hitne pomoći za komunikacije Mirko Lutovac. Kako je naveo, dečak je zbrinut na licu mesta i nije odvezen u zdravstvenu ustanovu, dok je žena, koja ima oko 70 godina, prevezena u Urgentni centar. Hitna pomoć...Pročitaj više The post Baka vodila unuka u školu pa ih udario vozač na pešačkom prelazu appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Starija žena i dvanaestogodišnji dečak povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, rekao je Tanjugu saradnik Hitne pomoći za komunikacije Mirko Lutovac.

 

Tokom noći i večeri u Beogradu, Hitna pomoć je intervenisala zbog tri saobraćajne nesreće

 

Tokom noći i večeri u Beogradu, Hitna pomoć je intervenisala zbog tri saobraćajne nesreće, rekao je agenciji Beta predstavnik te ustanove Mirko Lutovac.Prva nesreća se dogodila oko 21 sat, na okretnici gradskog prevoza kod Ledina, kada je povredjen pešak star 23 godine, koji je zbrinut na licu mesta i prevezen u KBC Bežanijska Kosa.Nešto pre ponoći povredjen je pešak, 59 godina star, u blizini garaža Gradskog saobraćajnog preduzeća kod Auto-puta i prebačen je u Urgentni centar.Oko pola tri ujutro u Ulici gospodara Vučića je u saobraćajnoj nesreći povredjena 31-ogodišnja žena, koja je zbrinuta i prebačena u Urgentni centar.Sinoć je Hitna pomoć ukupno intervenisala 80, od čega 17 puta na javim mestima.Juče tokom dana je Hitna pomoć imala 140 intervencija, 45 na javnim mestima, a dogodilo se i sedam saobraćajnih nesreća.