Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić primio je danas u Starom dvoru gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje dva grada.

 

Zoran Radojičić i Igor Radojičić su u srpskoj prestonici razgovarali o nastavku saradnje i razmenili iskustva Beograda i Banjaluke u različitim oblastima.

 

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić primio je danas u Starom dvoru gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje dva grada. Događaju su prisustvovali i pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović i šef kabineta gradonačelnika Banjaluke Milan Grubor.

 

Gradonačelnici Beograda i Banjaluke, Zoran Radojičić i Igor Radojičić, danas u srpskoj prestonici razgovarali o nastavku saradnje i razmenili iskustva dva grada u različitim oblastima. “Govorili smo o projektima koji se trenutno planiraju ili rade u Beogradu, o inicijativama i tome kako da unapredimo rad i našu saradnju”, rekao je Zoran Radojičić. Podsetio je da...Pročitaj više The post Gradonačelnici Beograda i Banjaluke o saradnji dva grada appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.