Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra će objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je 13. septembra.

 

Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija će biti održana sutradan, 13. septembra

 

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda će sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji Marina Dorćol.

 

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljšta na lokaciji „Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija će biti održana sutradan, 13. septembra. Zamenik gradonačelnika je pozvao sve investitore da učestvuju u ovom projektu i...Pročitaj više

 

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenjugrađevinskog zemljišta na lokaciji Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je 13. septembra.