Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je da predsednici opština Stari grad i Novi Beograd pokušavaju da demotivišu građane za učešće u projektu "Da se radi i gradi po tvom" navodeći da su sve ostale opštine postavile štandove za građane u zgradama opština kako bi mogli da učestvuju u projektu.

 

Gradonačelnik Siniša Mali kaže da predsednici opština Stari grad i Novi Beograd pokušavaju da demotivišu građane oko projekta "Da se radi i gradi po tvom". Stari grad i Novi Beograd pokušavaju da demotivišu građane za učešće u projektu "Da se radi i gradi po tvom", rekao je Mali navodeći da su sve ostale opštine postavile štandove za građane u zgradama opština kako bi mogli da učestvuju u projektu.

 

Gradonačelnik Beograda kaže da redsednici opština Stari grad i Novi Beograd pokušavaju da demotivišu građane za učešće u projektu

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali danas izjavio je danas da predsednici opština Stari grad i Novi Beograd pokušavaju da demotivišu građane za učešće u projektu "Da se radi i gradi po tvom" .

 1