Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu od 11 časova ponovo je otvoren za sva poletanja i sletanja, saopštio je taj aerodrom.

 

Avion egipatske kompanije "Idžipt er" (Egypt Air), usled tehničkih problema, sleteo je na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beograd i ostao na poletno-sletnoj stazi zbog čega aerodrom Nikola Tesla nije radio puna tri sata. Sada je, kako saznajemo, počeo sa radom!

 

Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ ostaće do daljeg privremeno zatvoren za sva poletanja i sletanja zbog egipatskog aviona kompanije „Idžipt er“ koji je bez putnika sleteo i ostao na poletno-sletnoj stazi usled tehničkih problema. Reč je o egipatskom avionu tipa „boing 737-800“ koji je na „Teslu“ sleteo jutros u 4.11. Aerodrom „Nikola Tesla“ u saopštenju ističe...Pročitaj više The post AERODROM NIKOLA TESLA BLOKIRAN ZBOG EGIPATSKOG AVIONA, U RAD POČINJE ZA TRI SATA appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Aerodrom Nikola Tesla Beograd privremeno je zatvoren za poletanja i sletanja jer je avion egipatske kompanije ostao na stazi zbog tehničkih problema. U pitanju je kvar na kočnicama koje su blokirale.

 

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ostaće do daljeg zatvoren za poletanja i sletanja, pošto je avion egipatske kompanije, koji je bez putnika rano jutros sleteo na aerodrom, ostao na pisti usled tehničkih problema, izjavio je izvršni direktor aerodroma Žarko Suvačarov.

 

Aerodrom Nikola Tesla Beograd privremeno je zatvoren za poletanja i sletanja jer je avion egipatske kompanije, koji je bez putnika sleteo na aerodrom, ostao na stazi usled tehničkih problema. Kako saznajemo, u pitanju je kvar na kočnicama koje su blokirale.

 

Aerodrom Nikola Tesla Beograd ostaće do daljeg zatvoren za poletanja i sletanja jer je avion egipatske kompanije, koji je bez putnika sleteo na aerodrom, ostao na pisti usled tehničkih problema

 

Aerodrom Nikola Tesla Beograd privremeno je zatvoren za poletanja i sletanja jer je avion egipatske kompanije, koji je bez putnika sleteo na aerodrom, ostao na stazi usled tehničkih problema.

 

Generalni direktor aerodroma Saša Vlaisavljević najavio je da će aerodrom "Nikola Tesla" biti uskoro otvoren.

 

Privremeno je zatvoren aerodrom "Nikola Tesla" jer su se na avionu egipatske kompanije, koji je blokirao pistu, zapalile gume . Očekuje se da će aerodrom za tri sata početi redovno da radi, odnosno oko podneva.

 

Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ ostaće do daljeg privremeno zatvoren za sva poletanja i sletanja zbog egipatskog aviona kompanije „Idžipt er“ koji je bez putnika sleteo i ostao na poletno-sletnoj stazi usled tehničkih problema. Reč je o egipatskom avionu tipa „boing 737-800“ koji je na „Teslu“ sleteo jutros u 4.11. Aerodrom „Nikola Tesla“ u saopštenju ističe...Pročitaj više The post AERODROM NIKOLA TESLA BLOKIRAN ZBOG EGIPATSKOG AVIONA, POČINJE SA RADOM ZA TRI SATA appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Aerodrom Nikola Tesla Beograd privremeno je zatvoren za poletanja i sletanja jer je avion egipatske kompanije ostao na stazi zbog tehničkih problema. U pitanju je kvar na kočnicama koje su blokirale.

 

Aerodrom Nikola Tesla otvoren je za saobraćaj, što je prethodno i najavio generalni direktor aerodroma Saša Vlaisavljević, a počelo je i ukrcavanje putnika.

 

Na aerodromu "Nikola Tesla" od jutros nema ni poletanja ni sletanja, a svi dolazni letovi su preusmereni na okolne aerodrome u regionu.

 

Aerodrom „Nikola Tesla” otvoren je za saobraćaj a počelo je i ukrcavanje putnika. Generalni direktor aerodroma Saša Vlaisavljević, prethodno je najavio da će aerodrom „Nikola Tesla” vrlo brzo biti otvoren za saobraćaj. On je na konferenciji za štampu rekao da je avion koji je blokirao pistu uklonjen, i da će aerodrom za saobraćaj biti otvorena za pet do deset minuta. Beogradski aerodrom „Nikola Tesla"zatvoren je…

 

Avion egipatske kompanije "Idžipt er" (Egypt Air), usled tehničkih problema, sleteo je na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beograd i ostao na poletno-sletnoj stazi.

 

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je otvoren za sva poletanja i sletanja nakon što je egipatski avion kompanije "Egypt Air" koji je bez putnika sleteo i ostao na poletno-sletnoj stazi usled tehničkih problema, blokirao sve letove.