Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda objavila je poziv za prikupljanje ponuda za postavljanje tramvajskih šina preko Mosta na Adi koje će povezati Banovo Brdo i Novi Beograd, a poziv će, prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, biti otvoren do 20. januara naredne godine.

 

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda objavila je danas poziv za prikupljanje ponuda za postavljanje tramvajskih šina preko Mosta na Adi koje će povezati Banovo brdo i Novi Beograd, a poziv će, kako je Tanjugu rekao gradski menadžer Goran Vesić, biti otvoren do 20. januara 2018. godine.

 

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda objavila je poziv za prikupljanje ponuda za postavljanje tramvajskih šina preko Mosta na Adi.

 

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda objavila je poziv za prikupljanje ponuda za postavljanje tramvajskih šina preko Mosta na Adi. Poziv će, kako je rekao gradski menadžer Goran Vesić, biti otvoren do 20. januara naredne godine.

 34