Jedna osoba stradala je u požaru, koji je izbio oko 16:30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli, javlja “Blic” pozivajući se na Hitnu pomoć. "Do požara je došlo iz sa sada neutvrdjenog razloga, a nakon obavljenog uviudaja telo je odneto na Institut za sudsku medicinu", dodaju u MUP-u.

 1

Jedna osoba stradala je u požaru, koji je izbio oko 16:30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli, javlja Blic pozivajući se na Hitnu pomoć.

 

Uzrok požara, koji se dogodio u naselju nedaleko od Pančevačkog mosta, utvrdiće istraga

 

Jedna osoba stradala je u požaru, koji je izbio oko 16:30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli, javlja Blic pozivajući se na Hitnu pomoć.

 

U požaru koji se dogodio oko 16.30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli, izgorela je jedna osoba, potvrđeno je "Blicu" u Hitnoj pomoći.

 

Jedna osoba stradala je u požaru, koji je izbio oko 16:30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli, javlja Blic, pozivajući se na Hitnu pomoć.

 

Jedna osoba stradala je u požaru, koji je izbio oko 16:30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli,…

 

Jedna osoba stradala je u požaru, koji je izbio oko 16:30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli, javlja Blic pozivajući se na Hitnu pomoć.  „Trenutno ne možemo da saopštimo kojeg je pola i godišta bilo lice, jer je telo potpuno ugljenisano“, rekli su u Hitnoj pomoći za „Blic“. Međutim, kako dodaje list, MUP Srbije...Pročitaj više The post Požar na Paliluli, jedna osoba stradala appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

U požaru koji se dogodio oko 16:30 sati u Ulici Zage Malivuk na beogradskoj Paliluli, izgorela je jedna osoba, potvrđeno je u Hitnoj pomoći.

 

U požaru koji se dogodio oko 16.30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli, izgorela je jedna osoba, potvrđeno je u Hitnoj pomoći.