Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković razgovarali su danas u Gradskoj kući slovenačke prestonice o unapređenju saradnje i razmenili iskustva dva grada u različitim oblastima.

 

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković razgovarali su danas, u Gradskoj kući slovenačke prestonice, o unapređenju saradnje i razmenili iskustva dva grada u različitim oblastima. „Velika mi je čast što sam razgovarao sa gospodinom Jankovićem i pitao ga za njegova iskustva, kako je uspeo da Ljubljana ovako izgleda. Ovo je naš prvi...Pročitaj više The post Radojičić: Beograd da bude ekološki prihvatljiviji grad appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković razgovarali su danas, u Gradskoj kući slovenačke prestonice, o unapređenju saradnje i razmenili iskustva dva grada u različitim oblastima.

 

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković razgovarali su u sredu, u Gradskoj kući slovenačke prestonice, o unapređenju saradnje i razmenili iskustva dva grada u različitim oblastima

 

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković razgovarali su u Gradskoj kući slovenačke prestonice, o unapređenju saradnje i razmenili iskustva dva grada u različitim oblastima.