Poslanici Skupštine Srbije na početku današnje sednice postavljali su pitanja ministrima i premijeru Srbije Aleksandru Vučiću o rušenju u Savamali, izborima i predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću.

 2

Poslanici Skupštine Srbije danas su na početku rada iskoristili priliku da postave pitanja o predsedničkim izborima, o uputstvu za vrtiće i škole o seksualnom nasilju i predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću i samoubistvu u njegovom stanu, koje se dogodilo 1993. godine.Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov govorila je o predsedničkim izborima, navodeći da je bilo izbornih neregularnosti u vidu pritisaka, uznemiravanja, pretnji, ucena i kupovini glasova i da je očigledno da je cilj premijera Aleksandra Vučića bio da ne bude drugog kruga predsedničkih izbora.Ona je podsetila da je izborni štab predsedničkog kandidata Saše Jankovića, koga je DS podržala, tokom uvida u nekoliko ...

 

Poslanici Skupštine Srbije danas su na početku rada iskoristili priliku da postave pitanja o predsedničkim izborima, o uputstvu za vrtiće i škole o seksualnom nasilju i predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću i samoubistvu u njegovom stanu, koje se dogodilo 1993. godine.

 

Skupština Srbije nastavila je sednicu, a početak rada poslanici su iskoristili da postave pitanja i traže obaveštenja od predstavnika vlasti.

 62