Vršilac dužnosti zaštitnika građana Miloš Janković izjavio je da je pitanje Savamale sramota za Srbiju, jer je taj slučaj mogao lako da bude rešen, a umesto toga se već godinu dana postavlja pitanje šta sve državni organi nisu uradili.

 

Vršilac dužnosti zaštitnika građana Miloš Janković izjavio je u Danu uživo televizije N1, da je pitanje Savamale sramota za Srbiju, jer je taj slučaj mogao lako da bude rešen, a umesto toga se već godinu dana postavlja pitanje šta sve državni organi nisu uradili od momenta rušenja do danas.

 355

Vršilac dužnosti zaštitnika građana Miloš Janković kaže za N1, da je pitanje Savamale sramota za Srbiju, jer je taj slučaj mogao lako da bude rešen. Janković kaže da je Srbija dobijala šamare međunarodnih institucija zbog nelegalnog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u beogradskoj četvrti Savamala, koje se desilo u aprilu prošle godine.

 1

Opozicija je sve postizborne teme, kako ih ona vidi, preformulisala danas u poslanička pitanja, uz standardno insistiranje na slučajevima poput Savamale, ali je bilo i pitanja da li je Saša Janković odgovarao zbog nelegalnog držanja oružja.