Svi putnici koji su povređeni prilikom udara kamiona u autobus GSP-a na Topčideru zadobili su lakše povrede, rečeno je danas agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

 

  Težak udes se dogodio danas u Ulici Teodora Drajzera oko 11.10 kada je kamion, spuštajući se ka Topčideru, udario u autobus javnog gradskog prevoza na liniji 94 doki je stajao na stajalištu i primao putnike.   Tom prilikom je, prema prvim informacijama, povređeno najmanje 15 putnika.   – Naše ekipe su prevezle četiri povređene osobe u Urgentni...Pročitaj više

 

Kamion je udario u autobus koji je bio na stajalištu dok su putnici izlazili iz vozila u ulici Teodora Drajzera. Lakše je povređeno 15 osoba.

 

Težak udes se dogodio danas u Ulici Teodora Drajzera oko 11.10 kada je kamion, spuštajući se ka Topčideru, udario u autobus javnog gradskog prevoza na liniji 94 doki je stajao na stajalištu i primao putnike.

 

Petnaest lica lakše je povređeno danas u sudaru autobusa na liniji 94 i kamiona, u ulici Teodora Drajzera, saopštio je gradski sekretarijat za javni prevoz.

 

U saobraćajnoj nesreći na Topčideru, kamion udario u autobus GSP-a na liniji 94 koji je stajao na stajalištu i primao putnike. Prve informacije: 15 povređenih.