Novi objekat u Višnjičkoj 84 prostire se na više od 32.000 kvadratnih metara, na dva sprata koji zauzimaju trgovinske radnje i sa trećim nivoom koji nudi široku gastronomsku ponudu

 

Na teritoriji opštine Paliula, u Višnjičkoj ulici, otvoren je najveći tržni centar u starom delu Beograda „Big fashion“.

 2

Tržni centar „Big Fešn“ (Big Fashion) u čiju izgradnju je investirano 80 miliona evra, otvoren je na Karaburmi. Tržni centar u Višnjičkoj The post Novi tržni centar na Karaburmi appeared first on Bizlife.rs.

 1

Najveći šoping centar na desnoj obali Save "Big fešn" (Big Fashion), koji se prostire na oko 32.000 kvadratnih metara i ima više od 100 prodavnica svetskih i domaćih brendova, otvoren je na Karaburmi.

 8

Srpska prestonica bogatija je za još jedan tržni centar, "Big Fešn" na Karaburmi, u čiju izgradnju je investirano 80 miliona evra. Tržni centar u Višnjičkoj ulici je otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakvši da je reč o investiciji "vrednoj 80 miliona evra, koja će doneti novih 1.500 radnih mesta".

 14

Reka ljudi i automobila slila se večeras na Karaburmu gde je otvoren najveći šoping centar na desnoj obali Dunava "Big fešn", sa preko 100 brendiranih i stranih prodavnica.

 13

Tržni centar "Big Fešn" u čiju izgradnju je investirano 80 miliona evra, danas je otvaren na Karaburmi.Tržni centar u Višnjičkoj ulici je otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakvši da je reč o investiciji "vrednoj 80 miliona evra, koja će doneti novih 1.500 radnih mesta".On je rekao da je ovo veliki dan za Beograd i opštinu Palilula podsetivši da na mesto nekadašnje fabrike u stečaju, gradjani sada imaju moderan tržni centar, saopštila je gradska uprava."Osim što stare fabrike pretvaramo u moderne objekte, na ovaj način zapošljavamo domaću gradjevinsku industriju i mislim da, uz pomoć investitora, menjamo lice grada", rekao je Mali.Otvaranju ...

 

Šoping centar „Big Fešn”, koji se prostire na oko 32. 000 kvadratnih metara i ima preko 100…