Na 12.000 kvadratnih metara, sa posebnim odeljcima za voće, povrće, meso, ali i lokale u kojima će moći da se predahne i popije kafa ili pazari kakav suvenir, novoizgrađena Palilulska pijaca biće, prema najavama, najmodernija pijaca u ovom delu Evrope.

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na izgradnji nove palilulske pijace. On je istakao da će po završetku radova, palilulska pijaca biti najmodernija u ovom delu Evrope, kao i da će radovi trajati do proleća 2019. godine.

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na izgradnji Palilulske pijace i istakao da će nova pijaca biti "najmodernija u ovom delu Evrope".

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je radove na izgradnji Palilulske pijace i istakao da će nova pijaca biti "najmodernija u ovom delu Evrope". "Kada se završi, 18 meseci od danas, a radovi su krenuli krajem novembra, biće ubedljivo najmodernija pijaca u ovom delu Evrope", rekao je Mali nakon obilaska radova.

 

Pijaca na uglu ulica Ilije Garašanina i Dobre Mitrovića na Paliluli biće najmodernija u ovom delu Evrope. Imaće četiri nivoa, bić zatvorenog tipa i sa podzemnim parking mestima  poručio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali obilazeći radove.

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je radove na izgradnji nove palilulske pijace. On je istakao da će po završetku radova, palilulska pijaca biti najmodernija u ovom delu Evrope, kao i da će radovi trajati do proleća 2019. godine.

 36