Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je danas da će Beograđani i gosti Beograda u narednih mesec dana moći da prate sve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu na Trgu Nikole Pašića.

 

Građani Beograda moći će da sve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu gledaju na Trgu Nikole Pašića preko video zida, čije se montiranje danas završava, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. „Već danas završavamo montiranje video zida. Trg Nikole Pašića će se narednih mesec dana zvati Mundijalski trg i biće mesto odakle će građani moći da...Pročitaj više The post Vesić: Na Trgu Nikole Pašića video zid za gledanje Mundijala appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Građani Beograda moći će da sve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu gledaju na Trgu Nikole Pašića preko video zida, čije se montiranje danas završava, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

 

Beograđani će moći da gledaju utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu na velikom platnu na Trgu…

 

Građani Beograda moći će da sve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu gledaju na Trgu Nikole Pašića preko video zida, čije

 

Građani Beograda moći će da sve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu gledaju na Trgu Nikole Pašića preko video zida, čije se montiranje danas završava, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić

 

Građani Beograda moći će da sve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu gledaju na Trgu Nikole Pašića preko video zida, čije se montiranje danas završava, izjavio je za RTS zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

 

Beograđani će moći da gledaju utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu na velikom platnu na Trgu Nikole Pašića, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.