Požar u lokalu u kineskom tržnom centru u novobeogradskom Bloku 70 je ugašen. RTS nezvanično saznaje da su uzrok požara neispravne instalacije.

 

Požar u lokalu u kineskom tržnom centru u novobeogradskom Bloku 70 je ugašen a nije bilo povređenih, rečeno je večeras Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP)

 

Požar u lokalu u kineskom tržnom centru u novobeogradskom Bloku 70 je ugašen a nije bilo povredjenih, rečeno je večeras agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).Na teren je, nešto posle 18.20 izašlo 17 vatrogasaca i pet vatrogasnih vozila zbog obilja dima koji se prvo pojavio iz jednog od lokala.Požar je zahvatio jedan od lokala u tom tržnom centru, a vatra je ugašena, dodali su u MUP-u.

 

Oko 18 časova izbio je požar u kineskom tržnom centru u Ulici Jurija Gagarina u novobeogradskom bloku 70, prenose beogradski mediji. “Blic” navodi da je požar izbio u starom delu tržnog centra gde su se zapalila tri lokala.

 11

Požar je izbio u starom delu kineskog tržnog centra u novobeogradskom Bloku 70, kada su se zapalila tri lokala, saznaje "Blic".

 4

Oko 18 časova izbio je požar u kineskom tržnom centru u Ulici Jurija Gagarina u novobeogradskom bloku 70, piše Blic. i navodi da je požar izbio u starom delu entra gde su se zapalila tri lokala.

 

U kineskom tržnom centru u ulici Jurija Gagarina u novobeogradskom bloku 70 oko 18 časova izbio je požar, prenose beogradski mediji. "Blic" navodi da je požar izbio u starom delu tržnog centra gde su se zapalila tri lokala.

 1

BEOGRAD - Gust crni dim ispunio je večeras kineski tržni centar u Bloku 70.

 1

Večeras oko 18 sati izbio je požar kod zgrade kineskog trežnog centra u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu

 

- Naše ekipe su na licu mesta zbog velikog dima koji je ispunio prostorije. U MUP-u pretpostavljaju da su se zapalile neispravne instalacije. Požar na Crvenom krstu: Gorela garaža, 27 vatrogasaca gasilo stihiju

 20