Povodom tragedije koja se dogodila sinoć na stadionu "Ranko Mitić", kada je preminuo navijač Crvene zvezde Tomislav Vučićević (57), oglasila se i njegova ćerka pobijajući izjave doktora da je njemu bilo loše pre utakmice sa Kelnom.

 

Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog centra, objavio je B92.

 35

Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog centra

 155

Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog centra. Nekoliko povređenih navijača...

 35

Tragedija na stadionu "Rajko Mitić"! Navijač Crvene zvezde preminuo je na putu ka Urgentnom centru, pošto mu je pozlilo na tribinama tokom utakmice sa Kelnom.

 583

Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog centra. Navijaču je pozlilo zbog srčanih problema, potvrđeno je iz klinike Anlave za Prvu televiziju.

 43