Deca iz Centra za zaštitu dece, odojčadi i omladine u Zvečanskoj i Prihvatilišta za decu danas su dobila odeću, školski pribor, knjige i igračke koje su, u okviru Dečje nedelje koja se obeležava prve nedelje oktobra, sakupili učenici i zaposleni Osnovne škole "Rade Drainac" iz Borče.

 

Vesić je rekao da deca ove škole svake godine organizuju prikupljanje igračaka i odeće za decu kojoj je to potrebno

 

Deca iz Centra za zaštitu dece, odojčadi i omladine u Zvečanskoj i Prihvatilišta za decu danas su dobila odeću, školski pribor, knjige i igračke koje su sakupili učenici i zaposleni Osnovne škole ''Rade Drainac'' iz Borče

 

Deca iz Centra za zaštitu dece, odojčadi i omladine u Zvečanskoj dobili su pakete, koje su prikupili učenici i zaposleni u OŠ „Rade Drainac”. Reč je o akciji u okviru Dečje nedelje, tokom koje su deca i zaposleni sakupili odeću, školski pribor, knjige i igračke za decu iz Zvečanske i Prihvatilišta za decu.

 

Deca iz Centra za zaštitu dece, odojčadi i omladine u Zvečanskoj i Prihvatilišta za decu danas su dobila odeću, školski pribor, knjige i igračke koje su, u okviru Dečje nedelje koja se obeležava prve nedelje oktobra, sakupili učenici i zaposleni Osnovne škole Rade Drainac iz Borče.