Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je povodom puštanja u saobraćaj svih šest traka na Brankovom mostu, da je završen najveći deo rekonstrkcije. Kako je istakao, most je sada potpuno bezbedan za pešake i vozače.

 

Pušteno je u saobraćaj svih šest traka na Brankovom mostu, izjavio je Goran Vesić, koji je ranije najavio da će to biti urađeno.

 28

Upravo je pušteno u saobraćaj svih šest traka na Brankovom mostu, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić, koji je ranije najavio da će to biti danas urađeno. "Vredni radnici Beograd puta završili su asfaltiranje i obeležavanje žute trake pre 18 sati kada smo obećali da će posao da bude završen", rekao je on za Tanjug.

 

Saobraćaj na Brankovom mostu će danas, do 18.00, funkcionisati u četiri trake, pošto su krajnje dve u smeru od Novog Beograda ka centru grada zatvorene zbog asfaltiranja i iscrtavanja saobraćajne signalizacije. Od 18.00 međutim, biće otvoreno svih šest traka!

 

Upravo je pušteno u saobraćaj svih šest traka na Brankovom mostu, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić, koji je ranije najavio da će to biti danas urađeno.

 

Upravo je pušteno u saobraćaj svih šest traka na Brankovom mostu, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

 

- Radnici Beograd puta završili su asfaltiranje i obeležavanje žute trake pre 18 sati kada smo i obećali da će posao da bude završen - rekao je gradski menadžer Goran Vesić