horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

zabava

bdquo;Povratak Lukasa ldquo; je serija o kojoj cela Srbija priča. Za kratko vreme pobrala je veliki broj obožavatelja, pa se fanovi polako raspituju o glumcima. O Eleni Dijaz sigurno niste znali da smo je već ...

 

horoskop

Kombinacija Bik podznak Ovan pripada osobama prodornog, energičnog, ali plemenitog duha koje mogu imati izuzetne sposobnosti ka zaradi, uvećanju.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 16. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 14. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Luna Đogani, finalistkinja rijalitija ldquo;Zadruga rdquo; otvorila je na Petrovdan svoj butik u jednom beogradskom naselju. Važan dan je to bio za nju, a među prvima joj je čestitala i ldquo;ljuta rivalka ...

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Kombinacija Ovan podznak Vodolija predstavlja vrlo otvorene osobe, sjajne reformatore okrenuti budućnosti, možda u malom sukobu između teorije i prakse.

 

horoskop

Kombinacija Ovan podznak Jarac karakterišu veoma ambiciozne osobe, jako uporne, međutim imaju potencijale da budu vrlo usamljene ili jako samokritične i nepoverljive prema sebi, što ako prepoznaju trebaju to i ...

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 09. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

zabava

Sigurno ste mnogo puta u životu videli najrazličitije mačke, ali na ovakvu najverovatnije niste naišli. Nismo baš sigurni da bi svi mačkoljupci želeli da je imaju.

 

zabava

Future nbsp;je danas, bez sumnje, jedan od najvažnijih na sceni. Tokom 2014. njegova putanja nije bila tako jasna, delom zbog razvoda sa nbsp;Ciarom.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 08. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Ovan podznak Bik je veoma zanimljiva kombinacija. Ima meru, razuman je i trudi se da organizuje svoj život što je bolje moguće. Takođe ume da se snađe kada je zarađivanje novca u pitanju.

 

tehnologija

Biznismen Džef Bezos i njegova kompanija "Blue Origin " od sledeće godine će svojim raketama slati turiste u Svemir.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Danas je najnapetiji dan u rijalitiju Zadruga s obzirom na to da će se nakon toliko meseci napokon saznati apsolutni pobednik. Čak i ovaj poseban član se svečano obukao za tu priliku.

 12

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

zabava

Na samom kraju najgledanijeg rijalitija u regionu takmičari se polako, ali sigurno pripremaju za napuštanje Zadruge.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 16. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 14. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 11. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Priznao je u rijalitiju "Zadruga " da mu je teško što njegovi roditelji brinu. Sloba nije znao koliko su mu roditelji upleteni u ceo slučaj!? Objasnio je šta znači to što njegova majka Draginja pominje ...

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 08. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 06. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 04. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 03. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Luna Đogani je zapanjenim ukućanima "Zadruge " ispričala šta se tačno desilo između nje i njene sestre, zbog čega je i sama još uvek u neverici. nbsp;

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 31. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 30. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 4

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 9

zabava

Marija Scaron;erifović će posle osam godina ponovo napraviti koncert u Beogradu, a podatak da je cela Arena rasprodata daje joj samo vetar u leđa. Otkrila je u medijima kojom pesmom će otpočeti koncert.

 

tehnologija

Značajan korak napravila je velika filmska kompanija Netfliks, potpisavši ugovor sa nekadašnjim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom i njegovom suprugom Mišel. Prema tvrdnjama platforme, ...

 

zabava

Voditeljka Marijana Mićić je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u dečjem kostimu. Da li biste je prepoznali?

 4

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 5

zabava

Glumica Vesna Trivalić nakon dodele nagrade "Žanka Stokić " pobudila je posebnu pažnju medija i otkrila: "Radiću nešto u Srbiji, na jednom mestu gde ima plišanjih zavesa. "

 3

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 3

horoskop

Sreća je relativna i svakog od nas posebne i različite stvari čine radosnim ili tužnim, ipak pogledajte horoskop koji će vam reći šta svaki znak čini srećnim u ovoj 2018. godini!

 6

tehnologija

Korisnici interneta dobili su mejlovi u kojima je saopšteno da su hakovani, odnosno njihovi mejlovi gde su obavešteni da su snimljeni kako gledaju filmove za odrasle I to preko svoje kamere.

 1

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

tehnologija

Astronomi i dalje otkrivaju mesece oko Jupitera, a u najnovijem pokušaju uočili su ih 12, čime je ukupan broj prirodnih satelita u orbiti ove planete povećan na 79.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 15. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Kombinacija Ovan podznak Ribe su detinjaste, krajnje iskrene, ponekad naivne osobe sa skrivenim afinitetima za glumu i umetnost, ali osobe koje uvek trebaju da koriste energiju usmerenu na finansije, ambicije, ...

 

zabava

Ana Ivanović posle rođenja sina Luke maksimalno uživa u vremenu provedenom sa njima ali i sa svojim suprugom nemačkim fudbalerom Bastijanom Scaron;vajnštajgerom. Prošetali su ulicama Čikaga u totoalno ...

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 11. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Ovan podznak Strelac pripada osobama takmičarskog duha, vrlo pristupačnih, optimističnih, veselog lica i uvek punih poleta i elana. Ovo su srdačne osobe, često i vrlo površne, jer završavaju obaveze u pokretu.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 09. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Kija Kockar i Sloba Radanović gosti su emisije "Zadruga - narod pita ". Nakon jedne Slobine izjave, Kija nije mogla da oćuti, već mu je rekla tačno šta i kako misli.

 

zabava

Pevačica Mia Borisavljević otišla je u rodno Valjevo kako bi sahranila oca Rajka, koji je preminuo juče. Mia je rekla kada će biti sahrana i kako se oseća u ovom tužnom trenutku.

 

horoskop

Ove osobe poseduju izuzetnu sposobnost, pronicljivost i energičnost. Kombinacija Ovan - Scaron;korpion nosi spoj jednog strastvenog vatrenog nesalomivog temperamenta sa duboko emotivnom energijom.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 02. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 30. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 29. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Ovan podznak ovan je izuzetno izražajna i specifična. To su rođene vođe, hrabri i preduzimljivi ljudi rođeni da naprave nešto veliko u životu.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 27. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

U rijalitiju Zadruga se sprema pravi haos. Svi sa nestrpljenjem čekaju proglašenje pobednika najgledanijeg šoua. Neki su već ubeđeni da znaju ko će pobediti, a jedna pevačica je to javno i rekla.

 6

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

U rijalitiju Zadruga, iako biste rekli da se do sada desilo sve što je moglo da se desi, ukućani ne propuste priliku da nas opet iznenade. Ovaj put je došlo do ozbiljnog okršaja između Kije i Slobe.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 15. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Iako važi za mirnog i smernog glumca, Džejmi Foks optužen je od strane jedne žene da ju je maltretirao na privatnoj žurci.

 2

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Glumac Marko Janketić, postao je jako zanimljiv javnosti nakon uloge inspektora u seriji "Ubice mog oca ". On smatra da nema na svetu pravde da pravda nema mnogo veze sa stvarnim svetom i plaši se da je borba ...

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Mirjana, Marijana, Tihomir i Gastoz, zajedno sa upravnikom Slavkom Jankovićem, nalaze se u Kampu otpisanih. Posle vesti da se vraćaju u vilu "Parovi ", Mirjana Praizović doživela nervni slom!

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 07. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

zabava

Kada je dečko dobacio majmunu slatkiš, nije ni slutio da će mu dotični uzvratiti na ovaj fenomenalan način. Čak je na kraju dobio i veliki aplauz.

 

zabava

Mnoge žene već znaju koliko je ovo ulje čudesno i koriste ga za kosu i trepavice ali ono može da se koristi na još nekoliko načina. Lekovita svojstva ricinusovog ulja su poznata još od drevnog Egipta i tada su ...

 

zabava

Film ldquo;Nasledan rdquo; ( "Hereditary ") postao je jedno od najiščekivanijih horor ostvarenja nakon što je prilično prestravio, ali i jednako oduševio filmske kritičare. Film će premijerno biti prikazan 8. ...

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 02. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

 

horoskop

Prvi dan nbsp;meseca Juna donosi energiju odgovornosti, samokritičnosti i kontroli emocija pod uticajem Meseca u Jarcu, ali veoma srećnom mentalnom aspektu Merkura u Blizancima i Marsa u Vodoliji koji ...

 

zabava

Nataša Bekvalac ucenjena od strane Luke Lazukića! Besramno joj traži ogroman novac ili pola salaša u Čeneju i stana na Dedinju! nbsp;

 

tehnologija

S.P.L Sorensen: Danski hemičar, koji je predstavio je PH kao pogodan način izražavanja kiselosti! Industrijske laboratorije, a koje imaju za cilj da unaprede praktične industrijske procese, takođe mogu biti ...

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 27. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 5

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 4

tehnologija

Pre jedne decenije, da bi uradili pet stvari, potrebno nam je bilo pet uređaja, sada nam je potreban samo jedan mobilni telefon i možemo da telefoniramo, šaljemo poruke, gledamo TV emisije, čitamo novine i ...

 10

horoskop

Kada se čita horoskop, isključivo se čita samo horoskopski znak. Ali tu mnogi greše, jer je podznak i te kako važan. On određuje da se osobe istog horoskopskog znaka razlikuju po pojedinostima.

 5

zabava

Mnoge poznate ličnosti kako u svetu tako i kod nas, koriste umetnička imena kako bi ih javnost lakše i brže upoznala. Ipak, neki nisu uspeli da sakriju prava imena, a ovo je samo deo njih.

 2

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 4

horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. maj 2018. godine na portalu Svet Plus.

 6