Kralj folka Šaban Šaulić svečanim presecanjem vrpce otvorio je u Skadarliji izložbu “Od A do Šabana- pola veka kralja folka”, prvu ovog tipa u istoriji. Ovom izložbom, Sašulić je i zvanično otpočeo kampanju za koncert kojim će 6. oktobra u “Štark areni” proslaviti jubilej, a koji je već u pretprodaji oborio rekorde prodaje karata.

 1

Šaban Šaulić ušao je u godinu u kojoj slavi jubilej, a tim povodom u Skadarliji, u restoranu “Tri šešira” biće od 12.  do 20. juna otvorena izložba “Od A do Šabana –  pola veka kralja folka”. Ova jedinstvena postavka, koja se prvi put u istoriji domaće javne scene organizuje u čast estradne zvezde, sadržaće eksponate ... The post Prvi put u istoriji: Izložba o Šabanu Šauliću appeared first on Story.

 

Kralj folka Šaban Šaulić svečanim presecanjem vrpce otvorio je u Skadarliji u “Tri šešira” izložbu “Od A do Šabana – pola veka kralja folka”, prvu ovog tipa u istoriji, i tako i zvanično otpočeo kampanju za koncert kojim će 6. oktobra u “Štark areni” proslaviti jubilej, a koji je već u pretprodaji oborio rekorde u ... The post Šaban Šaulić izložbom ušao u istoriju appeared first on Story.