Premijera filma “Led”, koji u Rusiji obara sve rekorde gledanosti, održana je sinoć u čak pet dupke punih sala u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Po završetku projekcije, publiku je pozdravio jedan od glavnih glumaca ovog ostvarenja, Miloš Biković, koji je tom prilikom ispraćen gromoglasnim aplauzima.   Podršku Milošu pružili su i njegovi prijatelji i...Pročitaj više The post ODRŽANA BEOGRADSKA PREMIJERA FILMA „LED“ : Miloš Biković ispraćen višeminutnim aplauzima appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Ruski blokbaster „Led“, u kojem jednu od glavnih uloga igra naš glumac Miloš Biković, premijerno je sinoć prikazan u „Sinepleksu“ u Ušću.  

 4

Ruski blokbaster “Led“, u kojem jednu od glavnih uloga igra naš glumac Miloš Biković, premijerno je sinoć prikazan u Beogradu. Film reditelja Olega Trofima govori o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i postane šampion sveta u klizanju. U glumačkoj ekipi su i Aglaja Tarasova i Aleksander Petrov, ali oni nisu ... The post Beogradska premijera filma “Led”: Miloš Biković zvezda večeri (foto) appeared first on Story.

 9