Projekcijom filma „Leto“ Kirila Serebrenikova u punoj velikoj sali Kombank dvorane, sinoć je počeo 14. Filmski festival „Slobodna zona“, u okviru kojeg će do 12. novembra, u devet bioskopskih sala u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, biti prikazano 50 filmova, od toga 40 nacionalnih premijera.

 

U Beogradu, Novom Sadu i Nišu, večeras je počeo 14. Filmski festival "Slobodna zona". U sva tri grada, na svečanom otvaranju premijerno je prikazan film "Leto" ruskog pozorišnog i filmskog reditelja Kirila Serebrenikova.

 1

Posle Mirjane Karanović, Mikija Manojlovića, Olje Bećković, Viktora Ivančića i drugih ličnosti, 14. Filmski festival „Slobodna zona” večeras u 20 časova u Kombank dvorani svečano će otvoriti poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić. Na otvaranju u Beogradu, Novom Sadu i Nišu premijerno će biti prikazan muzički film „Leto” ruskog pozorišnog i filmskog reditelja Kirila Serebrenikova. Odlična glumačka…

 

Premijerom romansirane drame "Leto" Kirila Serebrenikova u "Kombank dvorani" u sredu uveče je počeo 14. festival angažovanog filma "Slobodna zona".

 

Filmom Kirila Serebrenikova u "Kombank dvorani" počinje "Slobodna zona". U programu i "Srbenka" o srpskoj deci u Hrvatskoj

 

Teško je biti gledalac koji u ovako dobroj ponudi mora da napravi izbor