Baletan Sergej Polunjin na svom nastupu na Exitu pokazao je novu tetovažu, a u pitanju je lik ruskog predsednika Vladimira Putina. Ovo ne bi bilo ništa čudno da je Sergej Rus, međutim zvezda svetske baletske scene je Ukrajinac.

 

Sve je spremno za 18. rođendan Exit festivala čija će proslava početi za nekoliko sati.

 

Sunce je konačno donelo prave letnje temperature i Novi Sad uz lepo vreme tokom celog vikenda dočekaće dosad rekordan broj od 55.000 turista! Svi oni uz domaću publiku dolaze da posete aktuelnog festivalskog šampiona Evrope - EXIT, a sve je spremno za početak 18. festivalskog izdanja čije će kapije na Petrovaradinskoj tvrđavi biti otvorene večeras od 19h za program sve do ponedeljka ujutro.

 

Novi Sad će ovog vikenda ugostiti još jedan ceo grad sastavljen od 55.000 turista iz preko 70 zemalja sveta koji će od danas do nedelje pohoditi 18. po redu "Exit", zvanično najbolji evropski veliki festival.

 

Novi Sad će ovog vikenda ugostiti oko 55.000 turista iz preko 70 zemalja sveta, koji će od danas do nedelje posetiti 18. po redu najbolji evropski festival "Exit".

 

Kada je snimio spot za „Take me to church” i oni koji ranije nisu znali koliki je genije baletan Sergej Polunjin ostali su zapanjeni njegovim umećem i talentom. Večeras će ga publika Exita uživo videti na delu!

 

Nastupom upečatljive pevačice LP, tradicionalnim vatrometom, a onda i prvim gostovanjem rep senzacije Migos, večeras počinje Exit. Prvi posetioci stigli su još u utorak, da zauzmu što bolje mesto u kampu.

 

Večeras počinje 18. po redu EXIT, zvanično najbolji evropski veliki festival, a ovo su najvažnije informacije koje će vam biti potrebne ako planirate da se nađete na Petrovoradinskoj tvrđavi. Sve od satnice, načina plaćanja do mape na jednom mestu.