Memorandum o razumevanju, koji podrazumeva realizaciju filmskog projekta "Hotel Beograd", potpisan je juče između Turističke organizacije Beograda i produkcijskih kuća iz Beograda i Moskve.

 

U Starom dvoru potpisan je Memorandum o razumevanju između Turističke organizacije Beograda, beogradske produkcijske kuće „Arhangel studios“ i produkcijske kuće „Filjmi navsjegda“ iz Moskve, koji podrazumeva realizaciju filmskog projekta „Hotel Beograd“.

 

Sledeće godine u našem glavnom gradu počinje snimanje filma "Hotel Beograd". Povodom toga potpisan Memorandum o razumevanju na Starom dvoru.

 

U Starom dvoru danas je potpisan Memorandum o razumevanju kojim će u Beogradu krajem leta iduće godine početi snimanje filma Hotel Beograd”.

 

U Beogradu će krajem leta iduće godine početi snimanje filma "Hotel Beograd", i tim povodom danas je potpisan Memorandum, a svečanom događaju u Starom gradu prisustvovali su gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić, član Gradskog veća Dragomir Petronijević i glumac Miloš Biković.