U organizaciji Filmskog centra Srbije, francuskog Nacionalnog centra za kinematografiju i pokretne slike i Francuskog instituta u Srbiji u Parizu će 7. i 8. decembra biti održana prva Francusko-srpska koprodukcijska radionica.

 4

U organizaciji Filmskog centra Srbije, francuskog Nacionalnog centra za kinematografiju i pokretne slike i Francuskog instituta u Srbiji, u Parizu će 7. i 8. decembra biti održana prva Francusko-srpska koprodukcijska radionica, i tom prilikom će okupljenim producentima i ekspertima biti predstavljeno pet projekata budućih srpskih filmova.Srpsku delegaciju će predvoiditi direktor Filmskog centra Srbije Boban Jevtić, a prisutni će se upoznati s filmskim projektima "Linije želje" Daneta Komljena, "Čuvari formule" Dragana Bjelogrlića, "Srce tame" Stevana Filipovića, "Mara" Mirjane Karanović i "Ilijin povratak" Mladena Djordjevića.Kako je saopštio Filmski centar Srbije, susret filmskih profesionalaca i kreativaca iz Srbije i Francuske plod je ugovora ...

 

U organizaciјi Filmskog centra Srbiјe, francuskog Nacionalnog centra za kinematografiјu i pokretne slike i Francuskog instituta u Srbiji u Parizu će 7. i 8. decembra biti održana prva Francusko-srpska koprodukcijska radionica.

 1