Glumac Nebojša Glogovac je preminuo prethodne noći u Kliničkom centru u Beogradu.

 7

Televizijski i pozorišni glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini života posle kraće bolesti. Poznat je po brojnim ulogama na televiziji i u pozorištu za koje je dobio domaća i međunarodna priznanja.

 

Srpski glumac Nebojša Glogovac preminuo je u jutarnjim časovima, javlja online izdanje dnevnog lista Blic. Slavni srpski glumac je pre 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno. Nebojša Glogovac je rođen 30. avgusta, 1969. u Trebinju, u porodici sveštenika Milovana […] The post Preminuo Nebojša Glogovac appeared first on Tračara.

 47

Glumac Nebojša Glogovac (48) preminuo je jutros u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

 1299

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je jutros, nezvanično je potvrđeno „Blicu“ na Institutu za onkologiju. Glogovac je pre 10 dana hitno primljen

 7

Glumac Nebojša Glogovac (48) preminuo je jutros potvrdili su "Novostima" njegovi najbliži i kolege

 9523

Televizijski i pozorišni glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini života posle kraće bolesti. Poznat je po brojnim ulogama na televiziji i u pozorištu za koje je dobio domaća i međunarodna priznanja. Rođen je 30. avgusta, 1969. u Trebinju u SR Bosni i Hercegovini, u porodici sveštenika Milovana i krojačice Milene Glogovac. A post ... The post Nije izdržao bitku sa opakom bolešću: Preminuo Nebojša Glogovac appeared first on Story.

 73

BEOGRAD: Glumac Nebojša Glogovac preminuo je danas u Beogradu u 49. godini.

 

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je posle kraće bolesti u 49. godini života, a iza sebe je ostavio niz uloga po kojima će ga publika u Srbiji i regionu pamtiti.

 90

Nebojša Glogovac preminuo je danas u 49. godini posle borbe sa teškom bolešću.

 234

Nebojša Glogovac, poznati glumac srednje generacije, preminuo je u 49. godini života posle borbe sa teškom bolešću

 712

Glumac Nebojša Glogovac umro je danas u Beogradu u 49. godini, potvrđeno je agenciji Beta u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

 1216

Televizijski i pozorišni glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini života posle kraće bolesti.

 19011

Nebojša Glogovac, čuveni televizijski i pozorišni glumac preminuo je u 49. godini života posle kraće bolesti, javio je RTS. Poznat je po brojnim ulogama na televiziji i u pozorištu za koje je dobio domaća i međunarodna priznanja. Rođen je 30. avgusta, 1969. u Trebinju u SR Bosni i Hercegovini, u porodici sveštenika Milovana i krojačice Milene Glogovac. Porodica se iz Trebinja preselila u Opovo, a potom Pančevo, gde je Nebojšin otac postao prota, 1977. godine. Glogovac je imao malu ulogu školskog druga Slobodana Popadića u tada vrlo popularnoj seriji "Bolji život" (1987). Posle srednje škole je upisao studije psihologije na Filozofskom…

 1

BEOGRAD: Glumac Nebojša Glogovac preminuo je danas u Beogradu u 49. godini.