U decembru je prvi put pao. Nikada nije lečio dijabetes, a povrh toga znao je da se kao dete najede kolača. Tada bi mu skočio šećer i razum odlutao, rekla je za „Blic“ Dijana Topolac, ćerka čuvenog Raše Popova, govoreći o njegovim poslednjim danima.

 951

Poznati književnik, TV lice i zabavljač Radivoje Raša Popov preminuo je u sredu u 84. godini, a anegdota sa njim su se na komemoraciji prisetili njegovi najbliži prijatelji i saradnici.

 5

Komemoracija Raši Popovu, književniku, dečjem piscu, glumcu i novinaru, koji je preminuo prekjuče u Beogradu u 84. godini, održava se danas u zgradi Radio-televizije Srbije, gde se okupilo oko sto njegovih prijatelja, poštovalaca i članova porodice.

 

Veliki stvaralac Raša Popov peminuo je posle duže bolesti, od njega se oprostio veliki broj poznatih, a sin Bojan i ćerka Dijana imali su posebnu poruku za njega. Voditeljka je dobrog čika Rašu pitala kako je, a on se rasplakao: Otišao je čovek velikog srca (VIDEO)

 572

Komemoracija pesniku i novinaru Radivoju Popovu održana danas u galeriji Radio-televizije Srbije. Cerović: Ostaje tišina. Živadinović: Zaustavljao eroziju vrednosti

 

Povodom smrti književnika, publiciste i dugogodišnjeg televizijskog urednika Radivoja Raše Popova, u zgradi Radio-televizije Srbije održana je komemoracija.

 

Komemoracija povodom smrti književnika, publiciste i dugogodišnjeg televizijskog urednika, Radivoja Raše Popova, održana je u zgradi Radio-televizije Srbije.

 14