Vožnja gondolom, neodoljivi italijanski specijaliteti i jedinstven ambijent su dovoljni razlozi za odlazak u ovaj grad koji je pod "opsadom" turista cele godine.

 

vest republika.rs

 

Novi Sad je osvojio desetu poziciju među 24 najbolja božićna marketa u Evropi, a iza sebe je ostavio gradove poput Kelna, Bratislave

vest novosti.rs

 2

vest pink.rs

 

vest pink.rs

 

Čand Baori je najdublji bunar na svetu do kojeg vode stepenice i do kojeg je moguće doći bez obzira na doba godine jer je način na koji je osmišljen uvek pun vode. Ovo je takođe i ...

vest pink.rs

 

Svetionik podignut pre dva milenijuma na obali Galicije podigli su Rimljani po ugledu na jedno od sedam svetskih čuda starog sveta.

 

Ovo verovatno nije nešto na šta pomislite kada pomislite na dvorac, ali svakako izgleda kao da je deo nekakve bajke.

vest pink.rs

 

vest pink.rs

 

U Malagi u Španiji, u gradu Banalmadena nalazi se najveći spomenik posvećen nekom istraživaču. Na Obali sunca (Costa de Sol) nalazi se Kolomares dvorac, podignut u čast Kristofora ...

vest pink.rs

 

Da u Segedin Srbi hrle zbog dobrog šopinga (još vam na granici i vrate porez), termalnih voda i najvećeg zatvorenog tobogana u Evropi u Aquapolisu, Hunguest Hotela Forras (ispred ...

vest pink.rs

 

Ostrva Gili u Indoneziji se smatraju nekim od najlepših ostrva na svetu, a posebno najmanje od njih Gili Meno, koje osim lepote nudi i eko-muzej savršen za ljubitelje ronjenja.

vest pink.rs

 

Pamukale je takozvani "turski raj", jer se u ovom gradu nalaze jedne od najlepših termi na svetu.

vest pink.rs

 

Sigurno ste nekada videli fotografiju roze jezera, a da li ste se zapitali zašto je takve boje?

vest pink.rs

 

vest pink.rs

 

Životi strastvenih putnika nisu večni i ne mogu se posetiti sve destinacije na svetu. Zato treba izabrati one najbolje!

vest pink.rs

 

Svi sanjarimo o putovanjima i pravimo planove i istražujemo mesta na koja bismo mogli da odemo, proveravamo cene karata i čitamo iskustva.

 

Atina je skoro oduvek bila centar dešavanja u Grčkoj, danas je to metropola u kojoj se prepliću antički i urbani šarm. Ali da bi se upoznao grad, trebalo bi da krenete od početka ...

vest pink.rs

 

Postoji jedna zemlja u kojoj je jedan od deset stanovnika za života napisao i izdao barem jednu knjigu.

vest pink.rs

 

Japanski hotel "Biznis rjokan asahi" u gradu Fukuoka ima tarifu za noćenje od 130 jena (jedan evro), ali pod jednim uslovom - da boravak u sobi bude emitovan onlajn.

vest pink.rs

 

Putovanje je možda ponekad najbolji način da uživate u romantičnim trenucima sa voljenom osobom. Zato je odabir destinacije koja će biti vaše idealno mesto za ljubav od ključne ...

vest pink.rs

 

Bamaraha je nacionalni park na zapadu Madagaskara gde je oko 87 odsto biljnih i životinjskih vrsta endemično, među kojima je 11 vrsta lemura, pet familija slepih miševa, 103 vrste ...

vest pink.rs

 

Bogata srpska kuhinja i raznovrsni klubovi i kafići samo su polazna tačka za boravak u ovom gradu na Balkanu gde istorija čeka iza svakog ćoška, piše u tekstu američkog "Njujork tajmsa" o Beogradu.

 

Ostrva Gili u Indoneziji se smatraju nekim od najlepših ostrva na svetu, a posebno najmanje od njih Gili Meno, koje osim lepote nudi i eko-muzej savršen za ljubitelje ronjenja.

vest pink.rs

 

Svi znaju za ostrva u obliku palme u Dubaiju, ali Holanđani su mnogo pre njih odlučili da svoju obalu oblikuju onako kako žele.

vest pink.rs

 

Most je sakriven prirodom parka Kromlauer u Nemačkoj. Njegovu izgradnju je naredio vitez iz obližnjeg grada Kromlaua 1860. godine. A narod ga je gradio od kamenja koje su ...

vest pink.rs

 

Na dočeku Nove godine na Kopaoniku u hotelu Grand, nastupiće po prvi put u svojoj karijeri, jedna od naših najvećih muzičkih zvezda, Dragana Mirković.

vest pink.rs

 

Kohem je gradić u Nemačkoj koji deluje "zarobljeno" u istoriji. Nalazi se u dolini reke Mozel, a bez obzira na veličini, ima mnogih zanimljivosti za turiste.

vest pink.rs

 

L’île Flottante, u prevodu Plutajuće ostrvo, jeste ostrvo napravljeno od 200 tona smeća i predstavlja primer zelenog turizma.

 

Bastei je najposećeniji most u Saksonskoj Švajcarskoj koji turisti obilaze već gotovo dva veka.

vest pink.rs

 

Čak i kada nemamo novac za putovanje, mi istražujemo cene, gledamo znamenitosti i maštamo.

vest pink.rs

 

Prostrana peščana oblast u kojoj od jula do septembra ima mnogobrojnih jezera među belim peščanim dinama koje turisti obožavaju.

vest pink.rs

 

Svi oni koji budu želeli da se upuste u šetnju prostranom avenijom ka Trijumfalnoj kapiji, moći će da dožive svetlost Pariza o kojoj svi govore.

 

Na ostrvu ne postoji bezbroj luksuznih hotela, a pravo je mesto za odmor, ljubitelje mora i ronjenja.

vest pink.rs

 

Gosti hotela često neke stvari otuđe, a jedna studija, koju je objavio švajcarski dnevnik "Blik", pokazuje po nacionalnosti šta je najomiljeniji predmet koji sa sobom odnose.

vest pink.rs

 

Eksperti za putovanja otkrili način koji ne podrazumeva da šarmirate zaposlenu osobu.

vest pink.rs

 

vest pink.rs

 

Potrebno je da se priroda samo malo poigra s bojama i da se pred očima prikažu nestvarno lepi prizori.

vest pink.rs

 

Zlatni most nosi taj naziv jer deluje kao da je nešto povezano zlatnom trakom, ali to nije jedino što ovaj most čini jedinstvenim.

 

Jedno od remek-dela prirode jesu šarene stene koje planinski masiv Džangije Dansjia nalazi se na severozapadu Kine u provinciji Gansu. Neobične boje stena stvorilo je taloženja ...

vest pink.rs

 

Kulture se ponekad toliko razlikuju, da je nekim narodima nerazumljivo nešto što je u nekim kulturama u dalekim predelima svakodnevnica.

vest pink.rs

 

Iako se hotelska ponuda po pitanju kozmetike u proteklih nekoliko godina itekako proširila, jednu stvar i dalje nećete naći u vašem hotelskom kupatilu. Pasta za zube ostaje glavna ...

vest pink.rs

 

Gaj superdrveća krasi obalu modernog Singapura, a ne zna se da li je lepši pogled ka parku ili ka gradu iz parka...

vest pink.rs

 

Jedan grad zadržao je ubedljivo prvo mesto najskupljeg grada drugu godinu zaredom.

vest pink.rs

 

Postoje neka mesta na zemlji koja deluju kao da nisu sa ove planete. Logika se ne slaže sa našom, u isto vreme se zbog nečega ježimo ali i divimo.

 

Novozelandska avio-kompanija godišnje posluži više od osam miliona kafa, što znaći da isto toliko plastičnih čaša za kafu završi u smeću. U želji da se plastika zauvek "iskrca" sa ...

vest b92.net