Crveno-beli su danas angažovali još jedno pojačanje za novu sezonu. The post ĐENKA PRESREĆAN: Regland je moj ‘F****** guy!’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Košarkaški klub Crvena zvezda angažovala je američkog plejmejkera Džoa Reglanda, potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana.

 

Ugovor sa bivšim igračem Lokomotive je potpisan na jednu sezonu, uz mogućnost nastavka saradnje

 

Crvena zvezda se napokon pojačala na poziciji plejmejkera! Prvotimac crveno-belih postao je iskusni Džo Ragland, bivši igrač Lokomotive iz Krasnodara.

 

Crveno-beli angažovali doskorašnjeg organizatora igre Lokomotive Kubanj.

 

Američki košarkaš Džo Regland novo je pojačanje košarkaškog kluba Crvene zvezde.

 

Džo Regland, bivši bek Lokomotive iz Krasnodara, potpisao je sa crveno-belima ugovor za takmičarsku sezonu 2018/19. uz mogućnost produžetka saradnje.

 

Aktuelni šampion Srbije rešio je jedno od gorućih pitanja vezano za jačanje tima koji će u nastupajućoj sezoni napasti trofeje na četiri fronta. Crvena zvezda mt:s saopštila je tokom popodneva da je angažovala doskorašnjeg plejmejkera Lokomotive Kubanj iz Krasnodara Džoa Raglanda (28, 182 cm)! Amerikanac koji ima pasoš Liberije počeo je evropsku karijeru u Mursiji 2012. godine, a od tog momenta nosio je još dres Kantua, Armanija, Pinar Karšijake, Avelina i Lokomotive Kubanj. Treba naglasiti da Ragland na Mali Kalemegdan stiže kao organizator igre ali i da mu nije nepoznanica igranje na poziciji "dva". Tokom prethodne sezone Amerikanac je odigrao 18 mečeva za Obradovićev tim u Evrokupu i pritom beležio prosek od 11,7 poena i 3,7 asistencija. U regionalnoj VTB ligi Džo Ragland je prosečno postizao 12,0 poena i beležio 3,8 asistencija. Podsećamo, Crvena zvezda mt:s angažovala je pre Džoa Raglanda centre Majkla Odža, Maika Cirbesa i Du

 

Uprava KK Crvena zvezda završila je potragu za prvim organizatorom igre za narednu sezonu. Iskusni Amerikanac Džo Ragland okončao je pregovore sa Crvenom zvezdom i stavio potpis na jednogodišnji ugovor sa crveno-belima, uz mogućnost produžetka saradnje, objavio je srpski šampion. ...

 

Američki plejmejker Džo Ragland novi je član Crvene zvezde. Ugovor sa bivšim igračem Lokomotive Kubanj je potpisan na jednu sezonu, uz mogućnost nastavka saradnje.

 

Američki plejmejker Džo Ragland novo je pojačanje Crvene zvezde, sa kojom je potpisao ugovor na jednu sezonu, sa opcijom nastavka saradnje.

 

Crvena zvezda je angažovala i toliko čekano pojačanje na poziciji plejmejkera. Prvotimac crveno-belih postao je iskusni Džo Regland, bivši igrač Lokomotive iz Krasnodara. Amerikanac je potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na isteku sezone 2018/2019. Regland je visko 182 centimetra i školovao se na Nort Plejtu i Vičita S...