Srpski teniser Janko Tipsarević izborio je drugo polufinale u Bangkoku u kratkom periodu, posle pobede nad Francuzem Akselom Mišonom 6:2, 6:2

 

Janko Tipsarević ubedljivo savladao Aleksa Mišona sa 6:2, 6:2 i plasirao se u polufinale turnira u Bangkoku. U borbi za finale Janko će odmeriti snage sa Danijelom Altmajerom iz Nemačke.

 1

Srpski teniser Janko Tipsarević izborio je drugo polufinale u Bangkoku u kratkom periodu, posle pobede nad Francuzem Akselom Mišonom rezultatom 6:2, 6:2.

 

Srpski teniser Janko Tipsarević izborio je drugo polufinale u Bangkoku u kratkom periodu, posle pobede nad Francuzem Akselom Mišonom 6:2, 6:2.

 

Srpski teniser Janko Tipsarević izborio je drugo polufinale u Bangkoku u kratkom periodu, posle pobede nad Francuzem Akselom Mišonom 6:2, 6:2.

 

Naš teniser Janko Tipsarević izborio je drugo polufinale u Bangkoku u kratkom periodu, posle pobede nad Akselom Mišonom iz Francuske - 6:2, 6:2.

 2

Janko Tipsarević plasirao se u polufinale drugog Čelendžera koji igra u Bangkoku ovog meseca. Tipsarević je prvi set dobio posle preokreta, Mišon je napravio brejk već u prvom gemu, nakon čega su usledila tri srpskog tenisera.

 

Srpski teniser Janko Tipsarević izborio je drugo polufinale u Bangkoku u kratkom periodu, posle

 6

Srpski teniser Janko Tipsarević nastavio je svoj pohod ka još jednoj tituli u Bangkoku, gde ima ulogu prvog nosioca. On se danas plasirao u polufinale na ovom turniru, posle ubedljivog trijumfa nad francuskim predstavnikom Akselom Mišonom. Janko je rivalu prepustio samo četiri gema u ovom meču, za konačnih 6:2 i 6:2, posle jednoipočasovne borbe. Tipsarevićev rival u borbi za finale biće Nemac Danijel Altmajer, 378. teniser sveta, koji je sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1 savladao Japanca Sekigučija. Da još jednom podsetimo, Janko je prošlog vikenda već osvojio jedan čelendžer u Bangkoku, pa se nadamo da će se vratiti sa ''duplom krunom''.

 

Janko Tipsarević igraće u polufinalu čelendžera u Bangkoku, nakon što je savladao Francuza Aksela Mišona 6:2, 6:2. Tipsarević je u prvom setu napravio preokret, kada je, nakon izgubljenog servisa u prvom gemu, u četvrtom uzvratio, a potom dobio sve do kraja za 6:2. U drugom setu je spasao tri brejk lopte, vezao dva brejka, i …

 

Tipsarević je do osmog trijumfa u Bangkoku, računajući i turnir koji je osvojio prošle nedelje u istom gradu, došao posle sat i 34 minuta igre u meču u kojem je napravio čak šest brejkova. Srpski broj četiri u narednoj rundi igra protiv 18-godišnjeg Nemca Danijela Altmajera, trenutno 378. na ATP listi. Turnir na Tajlandu igra se za nagradni fond od 50.000 dolara.  

 

Tipsarević, posle osvajanja jednog, blizu i drugog trofeja na Tajlandu, Viktor na putu da postane prvi trostruki uzastopni pobednik Sineja. Tipsarević, koji je nedavno osvojio jedan turnir u Bangkoku, odlično “gura” i na drugom (Čelindžer) u istom gradu pošto je rutinski savladao Aksela Mišona (Francuska) sa 6:2, 6:2 i prošao u polufinale gde ga čeka Danijel Altmajer (Nemačka)

 

Srpski teniser Janko Tipsarević izborio je drugo polufinale u Bangkoku u kratkom periodu, posle pobede nad Francuzem Akselom Mišonom 6:2, 6:2.

 

Janko rutinski savladao Aksela Mišona (Francuska) sa 6:2, 6:2 i prošao u polufinale gde ga čeka Danijel Altmajer (Nemačka)

 100

Janko Tipsarević stigao je do osme pobede u nizu i polufinala čelindžera u Bangkoku

 6