Španski gigant Barselona ponudio je Pari Sen Žermenu 80 miliona evra i brazilskog fudbalera Filipea Kutinja za transfer njegovog sunarodnika Nejmara da Silve.

 

Katalonski gigant Barselona ponudio je Pari Sen Žermenu 80 miliona evra i brazilskog fudbalera Filipea Kutinja za transfer njegovog sunarodnika Nejmara da Silve, prenosi Mundo Deportivo.

 

Nejmar je pre samo dve godine napustio Barselonu kada je PSŽ aktivirao otkupnu klauzulu od čak 222 miliona evra, što je rekord u istoriji fudbala

 

Katalonski gigant Barselona ponudio je Pari Sen Žermenu 80 miliona evra i brazilskog fudbalera Filipea Kutinja za transfer njegovog sunarodnika Nejmara da Silve, prenosi Mundo Deportivo.

 

Kako se navodi, Parižani za sada misle da takva ponuda nije dovoljna jer ne vrednuju Kutinja na 120 miliona, odnosno cifra ne iznosi traženih 200 miliona

 

Katalonski gigant Barselona ponudio je Pari Sen Žermenu 80 miliona evra i brazilskog fudbalera Filipea Kutinja za transfer njegovog sunarodnika Nejmara da Silve!

 

Nejmar je otputovao u Portugal na more, očigledno nešto se dešava, tačnije čeka ishod pregovora. Prvi sastanak bio je juče, u Barsi postoji umereni optimizam kada je završetak poslova u pitanju. Naime, PSŽ je napravio korak napred, pa kako piše "L'Ekip" Barsa se vratila u trku. Problem Reala je što ne može da proda Bejla i Rodrigeza, oni su već potrošili 200 miliona više od prodaja i nemoguće je da dovedu Brazilca ako se ne reše suvišnih igrača. Sada je i Parižanima jasno, ako žele da se oslobode Brazilca, moraće da prihvate kusur u igračima. Ono što je sigurno da ispod 100 miliona neće ići, keš im je potreban za Dibalu ili Ikardija, kako danas pišu italijanski mediji. Na jučeranjem sastanku Barsine delegacije koju su predvodili Bordas i Abidal i Leonarda koji je predstavljao PSŽ, ništa nije dogovoreno, ali je potvrđena spremnost Parižana da prodaju Nejmara. Koja su imena bila na stolu? Kutinjo, na šta Barselona ne pristaje, Semedo

 

I dalje traje saga o Nejmaru, čini se da je Brazilac završio sa Parižanima i da je samo pitanje da li će karijeru nastaviti u Barseloni i madridskom Realu. PSŽ bi radije poslovao sa Madriđanima, više o tome OVDE. Održan je prvi sastanak između predstavnika Barselone i Pari sen Žermena, dogovor još uvek nije postignut. Naime, Barsa je voljna da ponudi Kutinja ili Rakitića, kao i da uz igrača Parižanima ponudi pozajmicu za Nejmara, čiji ugovor bi otkupili narednog leta za 100 miliona evra. Ipak, PSŽ ima drugačiju ideju. Naime, sportski direktor "Svetaca" Leonardo od Barselone traži Kutinja, Nelsona Semeda i novac! Videćemo šta u Barsi kažu na ovaj predlog, teško da će pristati, ali više ćemo znati nakon novog sastanka.