Ženska reprezentacija Srbije u boksu otputovala je u Španiju kako bi obavila završne pripreme za Evropsko prvenstvo u Madridu.

 

MADRID: Ženska reprezentacija Srbije u boksu otputovala je danas u Španiju kako bi obavila završne pripreme za Evropsko prvenstvo u Madridu.

 

Ženska reprezentacija Srbije u boksu otputovala je u Španiju kako bi obavila završne pripreme za Evropsko prvenstvo u Madridu.

 

Na pripremama u Madridu pred takmičenje, koje se održava od 22. avgusta do 1. septembra, uz srpski tim borave još ekipe Mađarske, Francuske i domaćina Španije

 

Ženska seniorska reprezentacija Srbije u boksu otputovala je danas u Španiju gde će obaviti završne pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Madridu od 22. avgusta do 1. Septembra 2019. Biće ovo najvažnije žensko takmičenje u 2019. Pored našeg tima, na pripremama u Madridu boraviće još ekipe Mađarske, Francuske, kao i domaćina Španije. Ovo je šansa za naše bokserke da se upišu zlatnim slovima u istoriju srpskog sporta, jer do sada Srbija nikada nije imala osvajačicu medalje na Evropskim prvenstvima.

 

Ženska seniorska reprezentacija Srbije u boksu otputovala je danas u Španiju gde će obaviti završne pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Madridu od 22. avgusta do 1. Septembra 2019. The post PRIPREME ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Bokserke otputovale u Španiju appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.