"Nije bilo mnogo priče posle utakmice, igrači su svesni svega, ali glave su svima još vruće. Razgovaraćemo za nekoliko dana kada pogledam utakmicu, nema potrebe za bilo kakvim tenzijama. Neću posezati za drastičnim potezima, niti ću prozivati bilo koga, to nije moj stil", rekao je Dalić, prenosi Hina. Hrvatska je u utorak poražena od Španije sa 6:0, u prvom kolu Lige nacija, što je bio njihov četvrti poraz od kad ih predvodi Dalić. "Svi smo izgubili, ali ja sam odgovoran, jer sam ja trener. Igra nam se raspala posle 20 minuta. Španci su kiksnuli na Svetskom prvenstvu, pa se ovo očekivalo. Imaju novog selektora, novu ekipu, doživeli su debakl i sada žele da se dokažu. To je razlika izmedju nas i njih", kazao je Dalić. Seletor Hrvatske rekao je da su njegovi fudbaleri izgubili samopouzdanje posle drugog primljenog gola. "Posle drugog gola više nije bilo igre, svako je počeo da igra za sebe. Jesmo trčali, ali to ni je bilo timski, ubili su se o

 

Selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić rekao je danas da ne želi da diže tenziju i da neće povlačiti drastične poteze, posle ubeljivog poraza od Španije u Ligi nacija.

 

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da se njegova ekipa, posle dobrih dvadeset minuta utakmice Lige nacija u Elčeu protiv Španije, potpuno raspala.

 

Selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić rekao je danas da ne želi da diže tenziju i da neće povlačiti drastične poteze, posle ubeljivog poraza od Španije u Ligi nacija. The post ZLATKO DALIĆ: Neće biti drastičnih promena zbog poraza od Španije appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić rekao je danas da ne želi da diže tenziju i da neće povlačiti drastične poteze, posle ubeljivog poraza od Španije u Ligi nacija."Nije bilo mnogo priče posle utakmice, igrači su svesni svega, ali glave su svima još vruće. Razgovaraćemo za nekoliko dana kada pogledam utakmicu, nema potrebe za bilo kakvim tenzijama. Neću posezati za drastičnim potezima, niti ću prozivati bilo koga, to nije moj stil", rekao je Dalić, prenosi Hina.Hrvatska je u utorak poražena od Španije sa 6:0, u prvom kolu Lige nacija, što je bio njihov četvrti poraz od kad ih predvodi Dalić."Svi smo izgubili, ali ja sam odgovoran, jer sam ja trener. Igra nam se raspala posle 20 minuta. Španci su kiksnuli na Svetskom prvenstvu, pa se ovo očekivalo. Imaju novog selektora, novu ekipu, doživeli su debakl i sada žele da se dokažu. To je razlika izmedju nas i njih", kazao je Dalić.Seletor Hrvatske rekao je da su njegovi fudbaleri izgubili samopouzdanje posle drugog priml