Srpski teniser Laslo Đere rekao je danas da duel sa Indijom za neke možda neće biti atraktivan, ali da je za njegov Dejvis kup tim kao finale

 

Mladi srpski teniser Laslo Ðere izjavio je danas da jedva čeka start plej-of meča Dejvis kupa protiv Indije u Kraljevu i da će imati pristup kao da je u pitanju finale.

 

Mladi srpski teniser Laslo Ðere izjavio je da jedva čeka start plej-of meča Dejvis kupa protiv Indije u Kraljevu i da će imati pristup kao da je u pitanju finale.

 

Mladi srpski teniser Laslo Đere izjavio je danas da jedva čeka start plej-of meča Dejvis kupa protiv Indije u Kraljevu i da će imati pristup kao da je u pitanju finale.

 

Srpski teniser Laslo Djere rekao je da duel sa Indijom za neke možda neće biti atraktivan, ali da je za njegov Dejvis kup tim kao finale.

 

Dejvis kup reprezentativac Srbije - Laslo Đere spada u red najtalentovanijih tenisera naše zemlje i jedna je od glavnih karika budućnosti našeg belog sporta.

 

Mladi srpski teniser Laslo Đere izjavio je danas da jedva čeka start plej-of meča Dejvis kupa protiv Indije u Kraljevu i da će imati pristup kao da je u pitanju finale

 

Srbija će od 14. do 16. septembra u Kraljevu igrati protiv Indije baraž za popunu Svetske grupe Dejvis kupa. "Možda za neke ovo nije atraktivan meč, za nas je kao finale, kao da igramo za osvajanje 'salatare', za nas je svaki meč Srbije takav i ovaj put ćemo dati sve od sebe da Srbija bude srećna i ponosna na nas", rekao je Đere dva dana pred duel. Srpski teniseri se u Kraljevu spremaju za duel, a Đere je istakao "disciplinu i veliki rad". "Meč protiv Indije shvatili smo kao i svaki prethodni, krajnje ozbiljno i nema opuštanja, bez obzira što je protivnik na papiru slabiji od nas. Oprezno i spremno za pobedu Srbije ulazimo u ovaj meč. Voleo bih, kao i svi članovi reprezentacije da publika prepozna značaj ovog meča, da dođe i podrži nas", kazao je Đere. On je naveo da ekipa već tri dana vredno radi i da bi volela da bude nagrađena punom halom i podrškom.

 

Srpski teniser Laslo Đere rekao je danas da duel sa Indijom za neke možda neće biti atraktivan, ali da je za njegov Dejvis kup tim kao finale.

 

Dejvis kup reprezentativac Srbije Laslo Đere spada u red najtalentovanijih tenisera naše zemlje i jedna je od glavnih karika budućnosti našeg 'belog sporta'. The post LASLO ĐERE: Možda za neke ovo nije atraktivan meč,ali za nas je kao finale, kao da igramo za osvajanje ‘salatare’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.