Posle povlačenja sa egzibicije u Abu Dabiju i ATP turnira u Dohi zbog bolova u laktu, Novak Đoković će otputovati u Australiju, gde će učestvovati na dva turnira egzibicionog karaktera.

 

Srpski teniser Novak Đoković objavio je danas da će ovog meseca igrati u Melburnu dva egzibiciona turnira.

 1

Novak Djoković objavio je danas da će ovog meseca igrati u Melburnu dva egzibiciona turnira. Naš teniser će od 10. do 12. januara igrati u Kujongu, zajedno sa Davidom Gofenom, Dominikom Timom, Marinom Čilićem, Pablom Karenjom Bustom i drugima. Takodje ...

 

Srpski teniser Novak Đoković objavio je danas da će ovog meseca igrati u Melburnu dva egzibiciona turnira.

 1

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu, a potom će doneti odluku o nastupu na Australijan openu.

 2

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu pre odluke oko nastupa na Australijan openu, u Kujongu i na Taj Brek Tens-u.

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu pre odluke oko nastupa na Australijan openu, u Kujongu i na "Taj Brek Tens"-u.

 1

Posle odustajanja Novaka Đokovića od Abu Dabija i Dohe, visilo je i učešće na Australijan openu, prvom Grend slemu sezone, ali... Lepe vesti, nekada najbolji teniser sveta potvrdio je da se vraća na teren 10. janaura posle šest meseci pauze zbog povrede lakta.

 13

Najbolji srpski teniser otkazao je učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju i prvom takmičarskom turniru u sezoni koji je trebalo da odigra u Dohi. Novak se ponovo požalio na bol u desnom laktu zbog čega je u dogovoru sa lekarskim timom doneo odluku da povratak na teren odloži na neodređeno vreme. Danas je iz tabora najboljeg srpskog tenisera stigla ohrabrujuća vest, mada se još uvek čeka na zvaničnu potvrdu da će Novak igrati na Australijan openu. Šestostruki osvajač "Ozi Opena" otputovaće u Australiju kako bi sledeće nedelje uzeo učešće na dva egzibiciona turnira koja će biti održana u Melburnu. Tek nakon toga, što će reći krajem sledeće nedelje, znaće se da li će Novak Đoković učestvovati na prvom Grend slemu sezone.

 

Novak Đoković će otputovati u Australiju gde će učestvovati na dva egzibiciona turnira - navodi se na zvaničnom sajtu srpskog tenisera.

 6

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu pre odluke oko nastupa na Australijan openu, u Kujongu i na "Taj Brek Tens"-u

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu pre odluke oko nastupa na Australijan Openu, u Kujongu i na "Taj Brek Tens"-u.

 

Posle povlačenja sa egzibicije u Abu Dabiju i ATP turnira u Dohi zbog bolova u laktu, Novak Đoković će otputovati u Australiju gde će učestvovati na dva turnira egzibicionog karaktera.

 1

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu pre odluke oko nastupa na Australijan openu, u Kujongu i na "Taj Brek Tens"-u. Ðoković se zbog bolova u laktu, povrede zbog koje je odsustvovao šest meseci, povukao sa egzibicije u Abu Dabiju i turnira u Dohi i tako odložio za Melburn povratak na teren. "...

 

Rafael Nadal "tvitnuo" da se priprema za Australijan open. Novak još neizvestan.

 1

Novak će otputovati u Austraiju gde će učestvovati na dva egzibiciona turnira - navodi se na zvaničnom sajtu srpskog tenisera

 18

Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu, nakon čega će odlučiti da li će nastupiti na Australijan openu. Kako je saopšteno na njegovom zvaničnom sajtu, Đoković će u sredu 10. januara nastupiti na "Taj-brejk tens" turniru na centralnom terenu AO, a u naredna dva dana igrati na Kujong klasiku u predgrađu Melburna.

 

Srpski teniser Novak Đoković na društvenoj mreži Instagram čestitao je svima novu 2018. godinu. Novak se nije osećao potpuno spremno za ova dva turnira, pošto je osetio bol u laktu i nije želeo da rizikuje.