Fudbalski savez Srbije je osim oduzimanja bodova Partizanu i Crvenoj zvezdi izrekao kazne i predsednicima večitih rivala. Iz crveno-belog tabora poručuju da je sledeći korak žalba.

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Crvenu zvezdu i Partizan oduzimanjem po dva boda zbog "rata saopštenjima" u finišu jesenjeg dela sezone, preneo je Sportski žurnal.

 

Član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić nema dilemu da Crvena zvezda i Partizan momentalno moraju da prekinu da ratuju saopštenjima.

 

Dara je, deluje, prevršila meru. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da Crvenoj zvezdi i Partizanu oduzme po dva boda.

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova zbog rata saopštenjima, kao i pominjanja rada FSS-a u negativnom kontekstu.

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova zbog rata saopštenjima, kao i pominjanja rada FSS-a u negativnom kontekstu.

 29

Fudbalski savez Srbije (FSS) oduzeo je bodove Crvenoj zvezdi i Partizanu zbog "rata saopštenjima", rečeno je agenciji Beta u Disciplinskoj komisiji.

 

Burno na oba dela Topčiderskog brda posle oduzimanje dva boda Partizanu i Crvenoj zvezdi od strane Disciplinske komisija Fudbalskog saveza Srbije. Posle čelnih ljudi crveno-belih koji su najavili žalbu, oglasili su se i u Humskoj.

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova zbog rata saopštenjima, kao i pominjanja rada FSS-a u negativnom kontekstu. Podsetimo, večiti rivali su se prepucavali u prvom delu sezone, a u istom maniru su nastavili i početkom prolećnog dela sezone. Samo, ovoga puta Disciplinska komisija nije prešla preko ratovanja saoštenjima...Pročitaj više The post FSS kaznio Zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je danas Crvenu zvezdu i Partizan oduzimanjem po dva boda zbog rata saopštenjima u finišu jesenjeg dela sezone, preneo je Sportski žurnal.

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da stane na kraj saopštenjima iz tabora Crvene zvezde i Partizana.

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da oduzme bodove Crvenoj zvezdi i Partizanu zbog ratova saopštenjima i kritikovanja rada FSS.

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je oduzme bodove Crvenoj zvezdi i Partizanu zbog ratova saopštenjima i kritikovanja rada FSS. Crveno-beli će umesto 69 bodova imati 67, dok će crno-beli sa 55 "pasti" na 53. Do kraja prvog dela takmičenja ostalo je još četiri kola i videćemo kako će ova situacija uticati na podelu bodova pred plej-of.

 

Izgleda da se u Fudbalskom savezu Srbije nisu šalili - "večiti" su kažnjeni oduzimanjem bodova zbog neprimerenih optužbi i klevetanja u svojim redovnim saopštenjima.