Srpski fudbaler Mijat Gaćinović izjavio je da nije očekivao da će selektor reprezentacije Mladen Krstajić da ga izostavi sa spiska za Mundijal i da od njega nije dobio objašnjenje zašto ne ide u Rusiju

 

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović izjavio je da nije očekivao da će selektor reprezentacije Mladen Krstajić da ga izostavi sa spiska za Mundijal i da od njega nije dobio objašnjenje zašto ne ide u Rusiju. Gaćinović je pred konačan spisak od 23 putnika, zajedno sa Nemanjom Maksimovićem i tada povređenim Matijom Nastasićem, "precrtan" za Svetsko prvenstvo.

 

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović smatra da je zaslužio mesto u reprezentaciju na nedavnom Svetskom prvenstvu.

 

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta dva meseca nakon okončanja Mondijala progovorio je o odluci selektora da ga izostavi sa spiska. The post MIJAT GAĆINOVIĆ: Zaslužio sam da budem u Rusiji, a Krstajić mi nije ni javio da ne idem na Mondijal appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Srpski internacionalac Mijat Gaćinović nije se našao na spisku Mladena Krstajića za Mundijal u Rusiji iako su mnogi smatrali da je fudbaler Ajntrahta zaslužio poziv. Bivši fudbaler Vojvodine progovorio je na tu temu u intervjuu koji je dao "Frankfurteru". Gaćinović je priznao da je bio iznenađen odlukom Mladena Krstajića. "Nisam očekivao to. Svi su me videli na spisku. Bio sam standardan u timu i pružao dobre partije. Mislim da sam zaslužio da odem u Rusiju. Ali, takva je bila odluka, šta sam mogao da uradim?", kazao je Gaćinović. Upitan da li mu je objašnjeno zašto se nije našao na spisku putnika Mijat Gaćinović je praktično potvrdio ono što je nedavno izjavio i Matija Nastasić. Selektor nema komunikaciju sa reprezentativcima! "Niko nije razgovarao sa mnom. Trojica igrača su se našla u sličnoj poziciji. Samo smo dobili informaciju tim menadžera, selektor nije zvao", dodao je Gaćinović. U takvim okolnostima Mijat Gaćinović je iskorist

 

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović izjavio je da nije očekivao da će selektor reprezentacije Mladen Krstajić da ga izostavi sa spiska za Mundijal i da od njega nije dobio objašnjenje zašto ne ide u Rusiju.

 

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Mijat Gaćinović u razgovoru za nemačke medije progovorio je o odluci selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića da ga ne uvrsti u tim za Svetsko prvenstvo u Rusiji.