Donedavni član turskog Ješilgiresuna Đorđe Gagić i zvanično se vratio u redove košarkaškog kluba Partizan. Srećan sam što ponovo imam priliku da zaigram u crno-belom dresu, poručio je Gagić.

 

Na zvaničnom Tviter nalogu crno-belih, Đorđe Gagić je simpatičnom ilustracijom predstavljen kao - kosmonaut. ''Gagarin se vratio!'', poručuju iz Partizana. Kao što možete da primetite, Gagić je predstavljen sa brojem 41, pošto je njegovu raniju ''četrnaesticu'' već zauzeo Obrad Tomić. A šta je Gagić rekao o svom povratku u Partizan čitajte OVDE. Podsetimo, utakmica između Partizana i Zadra na kojoj će crno-beli biti jači za Gagića, na programu je sutra od 17 časova u hali ''Aleksandar Nikolić''. - Gagarin se vratio! 🏴🏳️🏴🏳️#KKPartizan pic.twitter.com/j0k1hagodj — KK Partizan NIS (@PartizanBC) January 3, 2018

 

Novi-stari košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je danas da je povratkom u klub pokazao vernost i pripadnost crno-belima, uprkos raznim nagađanjima i tumačenjima koje su pratile njegov odlazak kada je tražio raskid ugovora.

 

Kada sam odlazio bilo je raznih tumačenja i nagađanja i ne bhi voleo da se puno vraćamo na to - poručio je Đorđe

 11

Crno-beli su ponovo angažovali centra.

 6

Srpski košarkap Đorđe Gagić vratio se u Partizan, a na meču protiv Zadra imaće povratnički derbi. Gagić je nakon odlaska iz Partizana igrao za Gazijantep, Brindizi, Tenerife, Cmoki, Istanbul i Ješilgiresun, odakle se i vratio u Beograd.

 

Novi-stari centar Partizana Đorđe Gagić, konačno je sredio papire i spreman je da se stavi na raspolaganje treneru Nenadu Čanku za jednu od ključnih utakmica protiv Zadra u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 4

BEOGRAD: Novi-stari košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je danas da je povratkom u klub pokazao vernost i pripadnost crno-belima, uprkos raznim nagađanjima i tumačenijima koje su pratile njegov odlazak kada je tražio raskid ugovora.

 

Košarkaši Partizana jači su za Đorđa Gagića koji se vratio među crno-bele.

 

Novi-stari košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je da je povratkom u klub pokazao vernost i pripadnost crno-belima, uprkos raznim nagađanjima i tumačenijima koje su pratile njegov odlazak kada

 

Povratnik u redove Partizana Đorđe Gagić izjavio je da je povratkom u klub pokazao vernost i pripadnost crno-belima, uprkos raznim nagađanjima i tumačenijima koje su pratile njegov odlazak kada je tražio raskid ugovora.

 3

Novi-stari košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je danas da je povratkom u klub pokazao vernost i pripadnost crno-belima, uprkos raznim nagađanjima i tumačenijima koje su pratile njegov odlazak kada je tražio raskid ugovora.

 

Novi-stari košarkaš Partizana Djorđe Gagić izjavio je danas da je povratkom u klub pokazao vernost i pripadnost crno-belima, uprkos raznim nagađanjima i tumačenijima koje su pratile njegov odlazak kada je tražio raskid ugovora.

 1

 40

Đorđe Gagić ponovo u Partizanu!  Nekadašnji centar Parnog valjka, vratio se u redove crno-belih i sutra će, na meču protiv Zadra, imati povratnički debi. Gagić je nakon odlaska iz Partizana igrao za Gacijantep, Brindizi, Tenerife, Cmoki, Istanbul i Ješilgiresun, odakle se i vratio u Beograd.  Po potpisivanju jednoipogodišnjeg ugovora sa...

 333

Sedam dana nakon što je medijima potvrđeno da će Đorđe Gagić (27, 210 cm) ponovo obući crno-beli dres, na zvaničnom sajtu Partizana potvrđeno je da se Benkovčanin vratio u Humsku. Doskorašnji član turskog Ješilgiresuna potpisao je ugovor do leta 2019. godine i povratnički debi imaće već sutra u duelu sa Zadrom. "Srećan sam što sam ponovo u Partizanu i što imam priliku da ponovo zaigram u crno-belom dresu. Bilo je raznih tumačenja i nagađanja kada sam odlazio i na to ne bih voleo da se puno vraćamo", rekao je Gagić za klupski sajt. U prvom mandatu Đorđe Gagić je tri godine bio deo crno-bele porodice i sa Partizanom osvojio ABA ligu i dve titule u domaćem prvenstvu. "Mislim da su moja dosadašnja karijera i moj, danas i formalno, povratak u Partizan, pokazali kome sam veran i kome pripadam. Radujem se saradnji sa trenerom Čankom i jedva čekam da ponovo istrčim pred 'Grobare'", istakao je Gagić. Đorđe Gagić je nakon odlaska iz Partizana igr