Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je danas da bi njegova ekipa volela da vidi pune tribine stadiona Rajko Mitić i u Super ligi Srbije, a ne samo evropskim utakmicama.

 

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je danas da bi njegova ekipa volela da vidi pune tribine stadiona "Rajko Mitić" i u Super ligi Srbije, a ne samo evropskim utakmicama. "Svi smo videli koliko veliko interesovanje vlada, posebno sada kada su se prodavale karte za Ligu šampiona i voelo bih da vidimo i pred prvenstvenu utakmicu takve gužve. Mi igrači ćemo biti najsrećniji ako to doživimo. Ekipa Surdulice je zaista nezgodan protivnik, zato ćemo morati da uđemo u utakmicu maksimalno fokusirano, da se dobro postavimo na terenu, budemo oštri i borbeni kako bismo zabeležili novu pobedu", rekao je Gobeljić. Zvezda će u subotu od 20.30 na svom stadionu igrati protiv Radnika iz Surdulice u osmom kolu Super lige Srbije. "Prijao nam je kraći odmor tokom reprezentativne pauze posle uspeha na evropskoj sceni i odličnih igara u domaćoj ligi. Nastavljamo borbu za šampoionsku titulu", kazao je Gobeljić. On je naveo da ekipa jedva čeka da iza

 

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić vole bi da vidi pune tribine stadiona "Rajko Mitić" i u Superligi Srbije, a ne samo evropskim utakmicama.