Fudbaler Kaljarija Nikolo Barela konačno će kompletirati transfer u Inter za 45 miliona evra, prenose italijanski mediji.

 

Italijanski fudbalski reprezentativac Nikolo Barela konačno će kompletirati transfer u Inter iz Kaljarija za 45 miliona evra.

 

Italijanski fudbalski reprezentativac Nikolo Barela konačno će kompletirati transfer u Inter iz Kaljarija za 45 miliona evra.

 

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na Apeninima doputovao je u Milano i čim prođe medicinske preglede zvanično će postati član "neroazura"

 

Posle nedelja i nedelja dosadnog natezanja Inter je dogovorio dovođenje veziste Kaljarija Nikola Barele za obeštećenje od 45.000.000 evra plus bonuse. Vodeći italijanski mediji javili su večeras da će Barela sutra proći lekarske preglede i potpisati ugovor sa Neroazurima. Međutim, o formuli po kojoj igrač stiže na Meacu stižu oprečne informacije...

 

Fudbaler Kaljarija Nikolo Barela konačno će kompletirati transfer u Inter za 45 miliona evra, prenose italijanski mediji.

 10

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima) Prelazak Barele u Inter, približavanje De Lihta Juventusu i Korijereove prozivke na račun Franka Baldinija su priče u prvom planu italijanske sportske štampe. Korijere piše i da menadžer Sergeja Milinkovića Savića, Mateja Kežman, pokušava da dobije popust kod predsednika Lacija Lotita i spusti cenu na 70.000...

 

MILANO: Italijanski fudbalski reprezentativac Nikolo Barela konačno će kompletirati transfer u Inter iz Kaljarija za 45 miliona evra.

 

Junajted ne odustaje, naime, posle sastanka u Londonu, Lukaku nije ništa bliže Interu. Italijani su doneli ponudu, pozajmica od 10 miliona, plus dve rate od po 30 u naredne dve godine, 70 miliona evra je maksimum koji Inter može da ponudu. Ostavili su dva dana "Đavolima" za razmišljanje, međutim, odgovor sa "Old Traforda" je stigao, Mančester Junajted za svog napadača traži 85 miliona evra. To je suma koja je zaledila Inter, kupili su Barelu za 45, ne mogu da prodaju Ikardija i to je osnovni problem. Podsetimo, uz Lukakua, Konte je tražio i Džeka, ali Roma ga ne pušta dok ne dobije pristanak Iguaina.

 

Konačno, pao je dogovor između Intera i Kaljarija i mladi vezista Nikolo Barela će postati novi fudbaler "Neroazura". Barela je plaćen 45 miliona evra, plus bonusi. Inače, sutra će ovaj fudbaler biti na medicinskim pregledima nakon čega bi trebalo da potpiše ugovor sa Interom. Ono što se očekuje jeste da potpiše četvorogodišnji ugovor vredan 2,5 miliona evra godišnje. Takođe, očekujemo da Barela bude u Singapuru gde Inter igra protiv Mančester junajteda 20. jula.