- Hahaha ma dajte, kakav sukob? Šta imam da objasnim, nemam ništa s njom. Ništa nije bilo. Ona nije novinarka, ona je jedan klasičan provokator *Zašto organizuju konferencije u vreme ručka?

 

Trener Napretka iz Kruševca, Milorad Kosanović, napravio je skandal na konferenciji za medije, pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, kada je izvređao novinarku "Sportskog žurnala".

 

Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović napravio je skandal na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.

 

Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović kaubojski se opohodio prema novinarki "Sportskog žurnala" koja mu je postavila fudbalsko pitanje. "Zvezda je već šampion, idemo u Beograd da se igramo", kaže Kosanović pred meč u Beogradu.

 

Incident dogodio se na konfereciji za medije Napretka pred utakmicu sa Crvenom zvezdom. The post SKANDAL I DISKRIMINACIJA U KRUŠEVCU: Milorad Kosanović napao novinarku i to zbog pitanja koje nije bilo upućeno njemu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Strateg kruševačkog Napretka Milorad Kosanović napravio je ozbiljan ispad na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu sa Crvenom zvezdom. Zbog nesuglasica koje od ranije ima sa kolegama iz "Sportskog žurnala", Milorad Kosanović je osuo paljbu na dopisnicu tog lista i tako napravio veliki skandal. "Žurnal" piše da je dopisnica iz Kruševca postavila pitanje Enveru Alivodiću, ali da je Milorad Kosanović "uskočio" i prekinuo konferenciju uz poruku da "ne može da sluša gluposti". Iskusni fudbalski trener nije se zaustavio na tome. Dopisnici "Žurnala" poručio je da "ide kući i sprema ručak", a bilo je i uvreda koje nisu za navođenje. "Ne mogu da slušam gluposti, gospođa umislila da poznaje fudbal, idi kući i spremaj ručak", rekao je Kosanović. Bez želje da se mešamo u nesuglasice na relaciji Milorad Kosanović - Sportski žurnal, ovakvo ponašanje moramo da osudimo jer je nedopustivo po mnogo osnova. Napredak će u subotu od 19 č

 

Milorad Kosanović je prešao sve granice dobrog ukusa. Pred meč sa Crvenom zvezdom, trener Napretka iz Kruševca uvredio je jednu novinarku.

 

Kako javlja “Sportski žurnal“ Kosanović izvređao njihovu novinarku zbog pitanja koje je postavila Enveru Alivodiću, vezisti Napretka koji je, takođe, bio na konferenciji za medije