"Bilo je teško reći koga želite za protivnika jer je ovo takmičenje pokazalo da ne postoji pravo na grešku. Nadam se i verujem da ćemo biti spremni i da ćemo pokazati pun potencijal. Čeka nas veoma mlad tim koji mnogo trči, što je komplikovana stvar", rekao je Nedved posle žreba. Predsednik Monaka Vadim Vasiljev nazvao je Juventus "teškim protivnikom" i podsetio na duel dva kluba pre dve godine. "Juventus je težak protivnik. To će biti revanš jer nas je Juventus eliminisao u četvrtfinalu pre dve godine. Oni su jači nego tad, ali i mi smo. Biće lepe utakmice", kazao je Vasiljev. Prve utakmice polufinala igraće se 2. i 3. maja, a revanši nedelju dana kasnije. Drugi polufinalni par čine Atletiko i Real.

 

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved rekao je da su fudbaleri tog kluba spremni da se suoče sa Monakom i da očekuje da u polufinalu LŠ pokažu pun potencijal. "Bilo je teško reći koga želite za protivnika jer je ovo takmičenje pokazalo da ne postoji pravo na grešku. Nadam se i verujem da ćemo biti spremni i da ćemo pokazati pun potencijal. Čeka nas veoma mlad tim koji mnogo trči, što je komplikovana stvar", rekao je Nedved posle žreba.

 

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved rekao je da su fudbaleri tog kluba spremni da se suoče sa Monakom i da očekuje da u polufinalu Lige šampiona pokažu pun potencijal.

 

Osveta je u fudbalu često zabranjena reč, ali u slučaju okršaja Monaka i Juventusa u polufinalu Lige šampiona itekako će biti aktivna. Na njoj insistiraju u Keneževini, a potpredsednik kluba Vadim Vasiljev poručuje da je ona velika ambicija u okršaju sa Starom damom. Razlog je četvrtfinalni poraz iz sezone 2014/15. kada je Juventus u dva...