Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza uputio je čestitke Crvenoj zvezdi i Partizanu na istorijskom uspehu, s obzirom na to da su oba kluba obezbedila takmičenje u Ligi Evropi i na proleće. „Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da u ime Fudbaslkog saveza Srbije i lično čestitam Crvenoj zvezdi i Partizanu na rezultatu u Evropi zbog...

 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza čestitao je Crvenoj zvezdi i Partizanu prolaz u šesnaestinu finala Lige Evropa. Partizan je pre dve nedelje pobedom nad Jang Bojsom izborio plasman u nokaut fazu posle 13 godina, a Zvezda ovog četvrtka trijumfom nad Kelnom posle 25.

 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza čestitao je Crvenoj zvezdi i Partizanu na uspehu u Ligi Evrope.

 1

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Slaviša Kokeza čestitao je večeras Crvenoj Zvezdi i Partizanu plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza čestitao je Crvenoj Zvezdi i Partizanu plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza čestitao je Crvenoj zvezdi i Partizanu na plasmanu u šesneastinu finala Lige Evrope.