Duel plej-ofa za popunu Svetske grupe dva Fed kupa izmedju Srbije i Australije otvoriće meč izmedju teniserki Aleksandre Krunić i Ešli Barti, odredjeno je danas žrebom u Zrenjaninu. The post FED KUP: Krunić i Barti otvaraju duel izmedju Srbije i Australije appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Duel plej-ofa za popunu Svetske grupe dva Fed kupa između Srbije i Australije otvoriće meč između teniserki Aleksandre Krunić i Ešli Barti, određeno je danas žrebom u Zrenjaninu.

 

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i Australijanka Ešli Barti igraće na startu baraža za Svetsku grupu B Fed kupa u Zrenjaninu.

 

Aleksandra Krunić i Ešli Barti otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 2 FED kupa

 

Srpske teniserke šarmirale sve na svečanoj večeri FED kupa kad su se pojavile u crnim haljinama. Aleksandra Krunić i Ešli Barti otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 2 FED kupa između Srbije i Australije, dok će posle njih na teren Ivana Jorović i Darija Gavrilova, odlučeno je danas žrebom u Zrenjaninu.

 

Aleksandra Krunić i Ešli Barti otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 2 FED kupa između Srbije i Australije, dok će posle njih na teren Ivana Jorović i Darija Gavrilova, odlučeno je ž

 

Aleksandra Krunić i Ešli Barti otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 2 FED kupa između Srbije i Australije, dok će posle njih na teren Ivana Jorović i Darija Gavrilova, odlučeno je danas žrebom u Zrenjaninu.

 

Aleksandra Krunić i Ešli Barti će otvoriti dvomeč između Srbije i Australije za popunu Druge Svetske grupe Fed kupa u subotu od 13 sati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Odmah posle njih igraće Ivana Jorović i Darija Gavrilova.

 

Duel plej-ofa za popunu Svetske grupe dva Fed kupa izmedju Srbije i Australije otvoriće meč izmedju tenisekri Aleksandre Krunić i Ešli Barti, odredjeno je danas žrebom u Zrenjaninu. "Srećna sam što idem odmah na teren i što ne sedim na klupi i ne navijam, jer nas to dosta istroši, što pokušavamo da pomognemo igračici na terenu. Očekujem težak meč protiv teniserke koja je u usponu svoje karijere. Dobro igra i vidi se da ima dobru ruku, da je talentovana. Može bilo kakav stil tenisa da igra, a naročito zbog sporog terena. Očekujem duge poene, a od sebe da budem strpljiva. Moraću da budem psihički i fizički 100 odsto u meču kako bih mogla da joj pariram", rekla je Krunić. Prvi meč igraće se sutra od 13.00 u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a posle njih na teren će izaći Ivana Jorović i Darija Gavrilova, 27. teniserka sveta. "Sutra nas očekuju naporni mečevi. Hvala selektorki što mi je dala priliku da sutra igram protiv Gavrilove. Svi znamo da su o

 

Duel plej-ofa za popunu Svetske grupe dva Fed kupa izmedju Srbije i Australije otvoriće meč izmedju teniserki Aleksandre Krunić i Ešli Barti, odredjeno je danas žrebom u Zrenjaninu."Srećna sam što idem odmah na teren i što ne sedim na klupi i ne navijam, jer nas to dosta istroši, što pokušavamo da pomognemo igračici na terenu. Očekujem težak meč protiv teniserke koja je u usponu svoje karijere. Dobro igra i vidi se da ima dobru ruku, da je talentovana. Može bilo kakav stil tenisa da igra, a naročito zbog sporog terena. Očekujem duge poene, a od sebe da budem strpljiva. Moraću da ...

 

Aleksandra Krunić i Ešli Barti otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 2 FED kupa između Srbije i Australije, dok će posle njih na teren Ivana Jorović i Darija Gavrilova, odlučeno je danas žrebom u Zrenjaninu.

 

Aleksandra Krunić i Ešli Bartli otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu B FED kupa između Srbije i Australije, njihov meč je na programu od 13 sati u subotu u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

 

Duel Srbije i Australije započeće duelom Aleksandre i Ešli Barti, potom slede Ivana Jorović i Darija Gavrilova

 15

Aleksandra Krunić i Ešli Barti otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 2 FED kupa između Srbije i Australije, dok će posle njih na teren Ivana Jorović i Darija Gavrilova, odlučeno je žrebom u Zrenjaninu.

 1

Aleksandra Krunić i Ešli Barti otvoriće duel plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 2 FED kupa izmedju Srbije i Australije Drugog dana na teren će prvo Krunić i Gavrilova, potom Jorović i Barti, a ukoliko bude bilo potrebe za dubl su prijavljene Krunić i Nina Stojanović, odnosni Barti i Kejsi Delakva.