Posle tačno 48 godina Dinamo iz Zagreba igraće na proleće u Evropi, pošto je na 'Maksimiru' deklasirao dobrog poznanika Crvene zvezde 3:1. The post LIGA EVROPE: Dinamo preslišao Spartak iz Trnave i prezimio u Evropi, Seltik ukrotio ‘crvenog bika’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Dinamo igra odlično u Ligi Evrope ove sezone, a osvojenim makar bodom protiv Trnavom bi već u 4. kolu mogli da obezbede plasman u nokaut fazu. The post PROBLEMI U ZAGREBU: Svi čekaju ‘istorijski meč’ Dinama u Ligi Evrope, a sada strepe da li će uopšte moći da se igra (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 10

Dinamo iz Zagreba se prošetao u prva četiri kola u Ligi Evrope. Oni su uspeli da zabeleže četiri pobede, stigli su do 12 bodova i plasmana u šesnaestinu finala ovog takmičenja. Iako su igrali Ligu šampiona, nekoliko puta i Ligu Evrope, nisu uspevali da prebace Novu godinu u Evropi. Konačno se to desilo. Danas su savladali Spartak iz Trnave, bilo je 3:1 po uslovima koji su bili na ivici regularnosti, pa su tako stigli do prvog proleća u Evropi posle 49 godina!