Francuski defanzivac Klemon Lengle novi je fudbaler Barselone sa kojom je potpisao ugovor do 2023. godine.

 

BARSELONA: Francuski fudbaler Klemen Lengle prešao je iz Sevilje u Barselonu za 35,9 miliona evra, potvrdio je katalonski klub na svom sajtu.

 

Francuski fudbaler Klemen Lengle prešao je iz Sevilje u Barselonu za 35,9 miliona evra, potvrdio je katalonski klub na svom sajtu.

 

Francuski fudbaler Klemen Lengle prešao je iz Sevilje u Barselonu za 35,9 miliona evra, potvrdio je katalonski klub na svom sajtu.

 

Klub i igrač došli su do dogovora oko selidbe u Kataloniju. The post BARSA JURI FRANCUZA: Cena za Rabioa 40 miliona appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Kao što smo i najavili, Barselona je angažovala doskorašnjeg štopera Sevilje Klemena Lenglea. Francuski fudbaler je plaćen 35,9 miliona evra, kolika je i njegova otpusna klauzula, pa su Sevilji bile vezane ruke. Dugo se priča o ovom transferu, a sada je sve gotovo. Lengle će sutra parafirati ugovor sa prvakom Španije, a staviće potpis na saradnju do 30. juna 2023. godine. U svom ugovoru će imati i otpusnu klauzulu od 300 miliona evra, ništa čudno, Real i Barsa tako pokušavaju da se zaštite od bogatih stranih klubova. On je drugo pojačanje "Blaugrane" ovog leta, kako je juče u klub stigao i Brazilac Artur iz Gremija. 👀 All the details about the new @FCBarcelona player, @clement_lenglet ⚽️ #EnjoyLenglet 😃 #EnjoyBarçahttps://t.co/qb55fIVloT — FC Barcelona (@FCBarcelona) 12. jul 2018.

 

Katalonski klub je iskoristio nisku klauzulu za raskid ugovora i oteo Sevilji francuskog defanzivca Klemena Lenglea

 

Francuski fudbaler Klemen Lengle prešao je iz Sevilje u Barselonu za 35,9 miliona evra, potvrdio je katalonski klub na svom sajtu.

 

Barsleona je zvanično potvrdila i drugo pojačanje ove sezone. Posle brzailskog veziste Artura koji je danas svečano promovisan na Kamp Nou, Barselona je potvrdila i dolazak francuskog štopera Klemona Lenglea iz Sevilje. Barsa je aktivirala Lengleovu otkupnu klauzulu od 35.000.000 evra, a dodatni troškovi transfera iznose još 900.000 evra. Potpis...

 

Preneli smo jutros, Barsa je ozvaničila angažovanje brazilskog internacionalca Artura iz Gremija. Transfer je težak 31 miliona evra, dok bi Gremio mogao na ime bonusa da zaradi još devet miliona evra. Novajlija je parafirao šestogodišnji ugovor sa prvakom Španije, a sada je i zvanično predstavljen u novim bojama. Barsu je napustio njegov sunarodnik Paulinjo, time se otvorilo mesto za njegovo angažovanje, a Katalonci bi uskoro trebalo da dobiju pojačanje i u zadnjoj liniji, više o tome OVDE. 📸 @arthurmeloreal 🔵🔴 #EnjoyArthur pic.twitter.com/crrpKy91gD — FC Barcelona (@FCBarcelona_es) 11. jul 2018.