NION - Fudbaleri Ajaksa igraće protiv Liona, a Selta protiv Mančester Junajteda u polufinalu Lige Evrope, odlučeno je danas žrebom u sedištu UEFA u Nionu. Prve utakmice u Amsterdamu i Vigu na programu su 4. maja, a revanši su sedam ...

 

Fudbaleri Ajaksa igraće protiv Liona, a Selta protiv Mančester Junajteda u polufinalu Lige Evrope, odlučeno je danas žrebom u sedištu UEFA u Nionu.

 

Obavljen je u Nionu i žreb za polufinale Lige Evrope.

 

Fudbaleri Ajaksa igraće protiv Liona, a Selta protiv Mančester Junajteda u polufinalu Lige Evrope, odlučeno je danas žrebom u sedištu UEFA u Nionu.

 

U polufinalu Lige Evrope Selta našeg reprezentativca Nemanje Radoje igraće protiv Mančester junajteda, dok će Ajaks odmeriti snage sa Lionom, odlučeno je žrebom u sedištu UEFA u Nionu.

 10

Fudbaleri Mančester Junajteda, Ajaksa, Liona i Selte plasirali su se u polufinale Lige Evrope, nakon dramatičnih revanš mečeva.

 

Veče puno golova, preokreta i produžetaka u Ligi Evrope. U večerašnjim revanš utakmicama polufinala Lige Evrope, Mančester junajted, Lion, Ajaks i Selta su obezbedili učešće u narednoj fazi takmičenja.

 

Fudbaleri Mančester Junajteda, Ajaksa, Liona i Selte plasirali su se u polufinale Lige Evrope, nakon dramatičnih revanš mečeva

 14

Fudbaleri Ajaksa igraće protiv Liona, a Selta protiv Mančester junajteda u polufinalu Lige Evrope, odlučeno je žrebom u sedištu Uefe u Nionu.

 

Fudbaleri Mančester junajteda igraće protiv Selte u polufinalu Lige Evrope, dok će se u drugom polufinalu sastati Ajaks i Olimpik Lion, odlučeno je žrebom u Nionu.

 7

U prvom meču 4. maja će Lion gostovati u Amsterdamu, a Mančester u Vigu. Revanši sedam dana kasnije

 7

U polufinalu Lige Evrope sastaće se Ajaks - Lion, odnosno Selta - Mančester junajted!

 

Fudbaleri Mančester Junajteda igraće protiv Selte u polufinalu Lige Evrope. U drugom polufinalu sastaće se Ajaks i Olimpik Lion. Prvi meč igra se u Amsterdamu.

 

Fudbaleri Mančester Junajteda, Selte, Ajaksa i Liona plasirali su se večeras u polufinale Lige Evrope. Junajted je prošao tek posle

 

Fudbaleri Mančester Junajteda, Selte, Ajaksa i Liona plasirali su se večeras u polufinale Lige Evrope.

 

U polufinale Lige Evrope plasirali su se Selta, Mančester junajted, Ajaks i Lion. Odličan fudbal, puno golova i mnogo uzbuđenja. Jedan polufinalista rešen posle penala, a dva u produžecima.

 5