Italijanski mediji su požurili da incident stave u navijački kontekst, naime, Sinišu Mihajlovića je smirivala policija, a verovalo se da želi da se obračuna sa grupicom navijača Lacija koja je uzvikivala rasističke parole upućene našem treneru.

 

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović umalo se fizički sukobio sa jednim navijačem Lacija nakon što je dobio uvrede uoči finala Kupa Italije između Lacija i Atalante.

 

Siniša Mihajlović burno je reagovao nakon što mu je jedan od navijača Lacija, kluba za koji je nekada nastupao, pred finale Kupa između Lacija i Atalante, dobacio "Ciganine".

 

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, umalo se fizički sukobio sa jednim navijačem Lacija nakon što je dobio uvrede uoči finala Kupa Italije između Lacija i Atalante.

 

RIM: Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović umalo se fizički sukobio sa jednim navijačem Lacija nakon što je dobio uvrede uoči finala Kupa Italije između Lacija i Atalante.

 

Pripadnici italijanske policije su sprečili trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića da se fizički obračuna sa jednim navijačem Lacija.

 

Siniša Mihajlović je krenuo na finale Kupa Italije između Lacija i Atalante (2:0), navijač domaćih mu je dobacio „ciganine“ na šta je on krenuo ka njemu. Tu je bila policija koja je reagovala i smirila trmperamentnog Mihajlovića.

 

Večeras se igra i finale Kupa Italije između Lacija i Atalante, igra se na Olimpiku u Rimu, a počinje od 20:45. Navijači Atalante su već na stadionu, dok navijači Lacija, oni najvatreniji, imaju problema da stignu do svoje tribine. Naime, grupa oko 200 navijača Lacija se večeras potukla sa lokalnom policijom, bacali su boce na njih, petarde, a policija je uzvratila vodenim topovima i suzavcima. Dvojica huligana su već uhapšena pošto su prevozili 78 baklji, ogroman broj petardi, topovskih udara, kao i makaze.

 

Italijanski mediji su požurili da incident stave u navijački kontekst, naime, Sinišu Mihajlovića je smirivala policija, a verovalo se da želi da se obračuna sa grupicom navijača Lacija koja je uzvikivala rasističke parole upućene našem treneru. Slika je obišla svet, četiri policajca drže Mihajlovića, ali on je imao jasan cilj, da se obračuna sa pripadnikom obezbeđenja na kupu Italije. Prema novoj verziji u pitanju je bila svađa oko toga gde će ući trener Bolonje i legenda Lacija i prilikom te rasprave, redar je izvređao Mihajlovića, na rasnoj osnovi. Srbin je želeo da se fizički razračuna sa njim, ali je policija sprečila tuču dok je Miha urlao: "Kome si rekao da je Ciganin". To je jedna verzija, druga je ona o kojoj su mediji pisali jutros, Mihajlović se zakačio sa navijačima. Pogađate kakva je bila uvreda na Mihin račun? https://t.co/oiUpvU2kI4 — Sportske.net (@sportske) 16. maj 2019.

 

Navijači Lacija sukobili su se sa policijom pred početak finala Kupa Italije sa Atalantom u Rimu.

 

Na snimku se vidi kako trenera Bolonje nekoliko pripadnika policije drži i sprečava da priđe i obračuna se sa navijačem, koji mu je uputio rasističku uvredu

 

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović umalo se fizički sukobio sa jednim navijačem Lacija nakon što je dobio uvrede uoči finala Kupa Italije između Lacija i Atalante.

 

RIM: Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović umalo se fizički sukobio sa jednim navijačem Lacija nakon što je dobio uvrede uoči finala Kupa Italije između Lacija i Atalante.

 

Siniša Mihajlović je, pročitali ste već došao u sukob sa navijačima Lacija. Sinoć pred meč finala kupa, Mihajlović koji je sa Bolonjom obezbedio opstanak je bio na stadionu, ali pre utakmice došlo je do sukoba. Ponovo je u pitanju bio rasistički ispad. Iz jedne grupice navijača, doletele su uvrede "Ciganine", kako Italijani zovu sve Južne Slovene kada hoće da ih uvrede. Mihajlović je odmah odgovorio. "Ko je to rekao", pitao je srpski trener i krenuo ka navijačima, ali ga je policija zaustavila. Mihajlović je bio kandidat za trenera Lacija, većina navijača ga voli, na kraju krajeva osvojio je titulu sa "L'Akvilama", od toga sada nema ništa, ne zbog sinoćnjeg vređanja, već, jer će Simone Inzagi sigurno ostati na klupi.

 

Srpski stručnjak u centru zbivanja ispred "Olimpika". Siniša Mihajlović je stigao da gleda utakmicu Lacija i Atalante (Lacio osvojio Kup pobedom od 2:0, prvi gol je delo Sergeja Milinković-Savića), ali je imao problem ispred stadiona. Jedan od navijača Lacija ga je vređao, na šta Srbin nije imun pa je pokušao da se obračuna sa njim, javljaju italijanski mediji. Pogledajte kako je to izgledalo, policija je zaustavila Sinišu. Coppa Italia, finale #LazioAtalanta. #mihajlovic all'esterno dello stadio reagisce agli insulti pic.twitter.com/cO646IIx29 — Rainews (@RaiNews) May 15, 2019