Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegov klub ima velike ambicije i u Kupu Srbije i da treba biti veoma obazriv protiv Mladosti.

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će njegova ekipa, uprkos zgusnutom rasporedu, bez kalkulacija ući u prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegov klub ima velike ambicije i u Kupu Srbije i da treba biti veoma obazriv protiv Mladosti u prvom meču polufinala Kupa Srbije koji se igra u utorak od 17 časova.

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegov klub ima velike ambicije i u Kupu Srbije i da treba biti veoma obazriv protiv Mladosti. "Ove godine imamo visoke ciljeve i što se tiče Kupa. Neće nam biti nimalo lako protiv Mladosti jer dolazimo iz derbija u subotu. Maksimalno ćemo se spremiti, voleli bismo da napravimo dobar rezultat koji bi nam doneo velike šanse da prodjemo u finale. Biće dve teške utakmice. Moraćemo da budemo veoma oprezni", rekao je Milojević na konferenciji za novinare. Zvezda će sutra od 17.00 igrati na svom stadionu prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana. "Kup je veoma zanimljivo takmičenje, koje apsolutno nema dodirnih tačaka sa prvenstvom. Dve su utakmice. Sve četiri ekipe koje su ostale su veoma dobre, kvalitetne. Nećemo kalkulisati", kazao je Milojević. Pohvalno je govorio o ekipi Mladosti i treneru te ekipe Nenadu Milovanoviću. "Mladost je ekipa koja je u

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegov klub ima velike ambicije i u Kupu Srbije i da treba biti veoma obazriv protiv Mladosti."Ove godine imamo visoke ciljeve i što se tiče Kupa. Neće nam biti nimalo lako protiv Mladosti jer dolazimo iz derbija u subotu. Maksimalno ćemo se spremiti, voleli bismo da napravimo dobar rezultat koji bi nam doneo velike šanse da prodjemo u finale. Biće dve teške utakmice. Moraćemo da budemo veoma oprezni", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.Zvezda će sutra od 17.00 igrati na svom stadionu prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana."Kup je veoma zanimljivo takmičenje, koje apsolutno nema dodirnih tačaka sa prvenstvom. Dve su utakmice. Sve četiri ekipe koje su ostale su veoma dobre, kvalitetne. Nećemo kalkulisati", kazao je Milojević.Pohvalno je govorio o ekipi Mladosti i treneru te ekipe Nenadu Milovanoviću."Mladost je ekipa koja je u vrhu našeg fudbala, ima veliki kontinuitet poslednjih godin

 

BEOGRAD: Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da će njegova ekipa, uprkos zgusnutom rasporedu, bez kalkulacija ući u prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da će njegova ekipa, uprkos zgusnutom rasporedu, bez kalkulacija ući u prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegov klub ima velike ambicije i u Kupu Srbije i da treba biti veoma obazriv protiv Mladosti.

 

Fudbaleri Crvene zvezde i Mladosti sutra će od 17 časova "ukrstiti koplja" u prvom meču polufinala Kupa Srbije, a na konferenciji za medije pred ovaj susret medijima se obratio Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.  The post VLADAN MILOJEVIĆ PRED PRVI MEČ POLUFINALA: Kup nema dodirnih tačaka sa prvenstvom appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.